24 Aralık 2013 Salı

Örgü Örmeyi Seven Ünlüler

Örgü örmek gibisi var mı??..

Yıldızların çoğu film çevirirken aralarda uzun süre oturup beklemek zorunda kalıyor, bu arada zaman geçirmek için örgü örmeyi tercih ediyorlarmış.

Scarlet Johansson "Lost in Translation" filminde rol icabı bir atkı örmüş, ve örgü düşkünü olarak tanınmış.

Ryan Reynolds'a nasıl bir süper gücün olsun isterdin diye sorulduğunda "saldırganlık içermeyen, örgü örmek gibi bir şey isterdim" demiş.

Debra Messing de örgü örmeyi çok sevdiği halde yüne müthiş alerjisi olduğundan yün içermeyen ipler kullanmak zorunda kalıyormuş. İlk ördüğü şey köpeği için mavi bir süveter olmuş.

Uma Thurman da filmlerinde kılıçlarla uğraşsa da aslında bir örgü düşkünüymüş, Los Angeles'de 30 çile yün, şişler ve üzerinde örgü ören kadın figürü olan bir tişört alırken görülmüş.

SJ Parker zaten örgüyü en çok seven ve örenlerden biriymiş, bu fotoğraf da sette bizzat örerken çekilmiş. Örgü örmeyi öğrettiği pek çok kişi bu işin tiryakisi olmuş, Kristin Davis'de onlardan biriymiş.

Kate Moss'a erkek arkadaşı yılbaşı hediyesi olarak yumak ve şişlerden oluşan bir örgü seti hediye etmiş. Ancak Kate bu işi pek havalı bulmadığı için örgü takımını kocaman siyah Chanel çantasında saklıyor, kimseye örgü örerken görünmek istemiyormuş.

Catherina Zeta Jones'da örgü sever ünlülerden, bir yılbaşında tüm yakınlarına hediye olarak pançolar ördüğü biliniyormuş. "Zorro" filminde rol arkadaşı olan Antonio Banderas'a da bacağını kırdığında vakit geçirmesi için örgü örmeyi öğretmiş.

Julia Roberts'da örgü örmeye bayılanlardan.  "The Friday Night Knitting Club", (Cuma Akşamı Örgü Kulübü) filminin çekimi sırasında da epey örgü ördüğü ve bunu oynadığı karaktere de yansıttığı söyleniyor.
♥  Follow Me on Bloglovin

1 yorum:

Brajeshwari dedi ki...

bir de ben varım örgü seven..
henüz ünlü olmadım ...:)

.

.