31 Temmuz 2011 Pazar

David Beckham'ın Son Dövmesi: Harper Seven

 Karısı Victoria’yla birlikte üç erkek çocuktan sonra kız bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan 36 yaşındaki David Beckham 10 Temmuz’da dünyaya gelen kızı Harper Seven’ın adını boynuna kazıtarak dövmelerine bir yenisini daha ekledi.
Dövmesini kulübü adına verdiği bir televizyon röportajında gösterdi.
aşağıda david beckham ve diğer celebritylerin dövmeleri

30 Temmuz 2011 Cumartesi

Sosyetik&Güzel Kombinler

emıly blunt
emma stone
sofia vergara
leona lewis

Türkiye'nin teknoloji ekranı TeknoTV yayında!

Teknolojiyi her yönüyle, enine boyuna işleyen video kanalı TeknoTV, Hürriyet WebTV çatısı altında yayın hayatına başladı.
"Türkiye’nin teknoloji ekranı" sloganıyla yola çıkan bu kanalda, size oldukça fayda sağlayacak teknolojik püf noktaları yer alıyor. Ayrıca, internet kullanımıyla ilgili detaylı ipuçları, merakla beklediğiniz en yeni ürünlerin özel tanıtımları ve satın alma rehberleri PCnet Yayın Yönetmeni Erdal Kaplanseren ve Çağla Pınar Tunçel’in sunuculuğunda yayımlanıyor.
webtv.hurriyet.com.tr/teknotv adresinden ulaşabileceğiniz TeknoTV, her hafta onlarca video ile zenginleşerek yeni içerikler sunmaya devam ediyor.

Örneğin, günlük hayatınızın büyük bir kısmını bilgisayar başında geçiriyor ve bu süreçte eski sevgiliniz gibi kişilerle karşılaşmak istemiyorsanız bu videoyu mutlaka izleyin! Açıkladığımız yöntemi kullanarak görmek istemediğiniz kişi ve ona ait görmeye katlanamadığınız yorumları internetinizden tamamen bloklayabilirsiniz. Dilerseniz şimdi Erdal Kaplanseren’e kulak verelim:

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

29 Temmuz 2011 Cuma

biraz da müzik: enrique ıglesias 2011 "AYER"

Enrique Iglesias'ın en son parçası "AYER" taze taze huzurlarınızda, çok güzel buğulu bir sesi var, çok da yakışıklı ne diyeyim...

iyi bir haftasonu
en yeni : enrique ıglesias  2011
             "AYER" "EVET"

bu yaşta bu güzellik!...



Yaşının iyisi dünya güzeli bir kadın

Şah Yaycı 
trendus
şah yaycı
Meryl Streep
Tüm zamanların en zarif en alımlı en başarılı ve en saygıdeğer hanımefendisi Oscarlı yıldız, Meryl Streep bütün alanlardaki enlerine 
‘en doğal kadın' payesiyle de taçlandırılmakta.
Her duruma ve her ruh haline uygun parlıyor gözleri , hiç sönmüyor ışığı. 
Galiba onu bu kadar ‘en’ kılan da bu. Bana göre dünyanın en güzel kadınlarından biri. Estetik, güzellik bana göre ışık demek. Kendinde var olan ve yaydığı ışığı kadar güzel ve alımlıdır insan. 
Estetiksiz haliyle her ruhun yansımasını başarıyla sergiliyor Saatler’ de ayrı, Şüphe’de ayrı, Kramer Kramere Karşı ‘da ayrı… 
Bir dolu çeşitli ışıklı ruh...Oyunculuğuyla hepimizi büyülüyor adeta.
Yaşının iyisi olmayı layıkıyla başarmış bir isim.
Cerrahi olarak hiçbir müdahale yaptırmadığı gibi medikal olarak şekil değişikliği yaratan bir uygulaması yok. Ancak genel bir koruma yaklaşımıyla "well aging" prensibinden hareketle uyguladığı vitamin mineral uygulamaları yaptırdığının belirtileri gözlemlenmekte.
61 yaşındaki ünlü yıldızı en önemli olumlu genetik mirası yüz ovalinin ve çene-boyun kontürunun uyumu ve orantılı açısı. Diğer olumlu özellikleri ise alın genişliği burun ve komşu yüz organlarının orantılı dağılımı ve birbirine uyumu.
Olumsuz genetik mirası ise açık tenli oluşuna bağlı ince kırışıklıklara müsait bir cilt yapısının olması. Açık tenli oluşu bir yandan güneşten korunmayı mutlak zorunlu kıldığı için olumsuz gibi görünse de bu hasara karşı korunma sağlandığında koyu ciltlere göre daha genç görünme şansı tanıyor.
Ünlü yıldızın mimik ve jestlerini bozmaması adına estetikten uzak dursa da yeni çağın estetik yaklaşımındaki koruma amaçlı medikal estetik uygulamalarda kişinin mimiklerini bozmaması büyük şans.
Şöyle ki ünlü yıldız transparan dolgulardan faydalansaydı ince kırışıklıkları silinerek yenilerinin engellenmesini sağlayabilirdi.
Diğer başka bir yöntem olan laser sistemleriyle de göz kapağı sarkmasını minimumda tutarak kapak düşmesi ve sarkmasını  daha hafifletebilirdi.
Yeni gelişen ve doğallıktan yana olan estetik uygulamaların önemli mucizeler olduğunu belirtmekte fayda var.
malla not: 
Neştersiz gençlik diye bi şey var. Gözaltındaki torbalanmaları, morlukları ve ince kırışıklıkları tedavi etmek için çok yeni ve etkili bir uygulamadan bahsediyorum. 'Gluco eye' adını verilen bu uygulamanın , cerrahi olmayan son derece güvenli ve etkili bir uygulama olduğunu okudum.. Hastanın işlem için ayırması gereken süre yaklaşık 15 dakika kadar olup, işlem sayısı 2-5 seans ve seans aralıkları 3 hafta imiş.
"GLUCO EYE " HAKKINDA : Hastanın göz etrafına ve her iki göz kapağına alfahidroksiasit (AHA) formülasyonu içeren topikal jel sürülür. Glikolik asitin, latik asit ile beraber kullanımı ürünün etkisini arttırır. Göz etrafı hassas bir alan olmasına rağmen bu uygulamada herhangi bir iritasyon yani tahriş olmaz. Bu jel uygulandıktan sonra nötralizanı yani asidi dengeleyici madde ile işlem sonlandırılır. İşlem sonrası bakım kremleri sürülür ve işlemden sonra kullanması gereken tek ürün güneş koruyucudur.

28 Temmuz 2011 Perşembe

SEKSİ EL ÖRGÜLERİ

el örgüsü mayo,bustier ve üstlerden seçmeler... bunlardan en alttaki yeşil örgü üstü çok beğendim.
 elinizden geliyorsa kolay gelsin!..
via

27 Temmuz 2011 Çarşamba

"jean paul gaultier" güpür&dantel bluz

MODEL :Sasha Pivovarova 
MODACI :Jean Paul Gaultier
littleplastichorses

kırlangıç operasyonu !

Bu kurtarma operasyonu gerçektir ve oğlum tarafından gerçekleştirilmiştir. Son  günlerde insanlığın artık öldüğüne ne kadar inansam da,  galiba yine de umut etmeliyiz değil mi, çevreye ve insanlığa duyarlı evlatlar yetiştirerek.
 Şu anda  balkonda kurtarılan 8 tane yavru kırlangıç var.
Evimin kapalı  balkonu  kümese dönse de, kırlangıç yavruları kurtuldu ya önemli olanda  bu..
r dim..
Evin kapalı küçük balkonlarından birisi. İnce uzun camın yanından apartmanın baca yolu geçiyor. Baca yoluyla arasında kısacık bir aralık var. Bu kısacık aralık, oraya dolan martı dışkılarıyla birlikte basamaklar halinde tıkanıp kırlangıçlar için ideal, apartman biçiminde yuvalar halini aldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan dış cephe onarımı ve boyası yapılırken hayvan düşmanı apartman yöneticisi (asıl hayvan kimse) ve cahil boyacılar tarafından kırlangıç yuvalarının olduğu aralık, yavrular çıkartılmadan köpük ve sıvayla kapatıldı. Cuma akşamı bir anlık bir sorunla Kerpe' den İzmit' e geldiydim.
 Dün gece gelen sesleri duyup dehşete düştüm. Yavru kırlangıçları  diri diri gömmüşlerdi.
Bu durum üzerine operasyona karar verdim
yavru kırlangıçları kurtarma operasyonu :

saç tasarımı

via

karavanla dünyayı gezmek istiyorummm!...

burdan"


karavan hayatını hiç bilmem  ama, özendiğim bir şey var o da kaplumbağa gibi yani evinle beraber dünyayı gezmek...ne güzel olurdu...

23 Temmuz 2011 Cumartesi

(leyla)gökçe bahadır 'ın mini gelinliği

 dün öğlen  oyuncu  Ali Sunal'la  Bodrum'da evlenen ,Yaprak Dökümü’nün Leyla’sı Gökçe Bahadır  mini gelinlik tercih etmiş, bence de iyi etmiş. çok hoş olmuş...sizce??? birbirlerine çok yakışmışlar Allah mutlu etsin:)

çok tatlısın !

2011 ÇOCUK MODASI :)via

21 Temmuz 2011 Perşembe

Blake Lively Sokak Tarzı

SPLASH
siyah tayt, beyaz tişort, pembe babetler, ponponlu şal  ve de kalın bileziği ile hepimizin yapabileceği bir kombinle görülen blake lively  bu sıradan giyim tarzını  bile bir başka taşıyor bence... sizce de öyle değil mi?

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Özel Tasarım Gelin Saç Bantı

etsy

Düğün gününüzde ya da gerçekten sizin için önemli bir günde, bu tarz özel bir saç bandıyla hoş bir görünüm oluşturabilirsiniz. beyaz renk fransız ya da rus danteline narin çiçek desenleri boncuklarla elde işlenmiş, swarovski kristallerle de süslenen bant tarakla saça tutturuluyor.
Saç bantının 1920 'leri hatırlatması, sıcak ve de rustik bir görünüm vermesi için eski ipek ya da kadife parçaların kenarları yakılmış, yaprakları ve kenarları içine preslenmiş el işi bir şifon karışımı ile süslü.
Siz siz olun gelin olurken taşlı gelin tacı takmayın:( sahte olduğu besbelli gelin taçlarından ya da Triple Headband'lardan takmaktansa böyle bir saç bantı hazırlatabilirsiniz.
Ama Kate Middleton gibi , gerçek bir prenses iseniz o ayrı tabii ki :pp

boncuk bilezik çılgınlığı

etsy
bir zamanlar moda olan kum boncuk bilezikler yine çok moda, eskiden bu tip bilezikleri hapiste olanların  yaptığını söylerlerdi. Sabır işi bu bilezikler swarovski kristalerinden yapılmış. 
Çok abartık ama bir o kadar da güzel değil mi?

.

.