30 Ekim 2012 Salı

DIY| Yenilebilir Salata Kasesi


ensalada de rucula tr cesta
Yenilebilir  Kaseler
ensalada de rucula tr cesta
Roka, jambon ve çam fıstıklı salata
{Yenilebilir salata kasesi}
* Hazırlama süresi: 20 dk 
*Pişirme süresi: 15 dk
*Malzemeler: Pasta hamuru ( Pizza hamuru veya ev yapımı hamur)
 2 yemek kaşığı organik zeytinyağı
 2 adet ısıya dayanıklı kase
 Tarifi: Aşağıdaki resimlerde gösterildiği gibi keskin bir bıçak kullanarak hamurları dilimleyin.
 Hamur şeritler ile kafes deseni oluşturmaya başlayın. Zeytinyağı ile kaseleri yağlayın. Kase kapağı ile hamurları kesin.Onceden ısıtılmış fırına  hamurları yerleştirip15 dakika kadar pişirin. Bir yere dikkatlice koyup çanakların soğumasını bekleyin.




Hiç yorum yok:

.

.