24 Mayıs 2017 Çarşamba

Victoria Beckham'ın Çantasını Karıştırıyoruz:)

Victoria Beckham, çantasını açtı, içinde ne var ne yok paylaştı.

Victoria Beckham continued her (surprising) streaking of bright yellow looks, giving her sleek, tailored pinstriped separates a cheery spin with a yellow sleeveless trench (left open just so), complete with black shades and sandals.:

Limitsiz kredi kartı, kristaller, nemlendiriciler… İşte 4bin TL üzerindeki kol çantasının içinde yer alan o ürünler…
Dünyanın en seçkin kredi kartı
Victoria Beckham’ın çantasında en dikkat çeken American Express Centurion card bulunduruyor olması. Bu kart dünyanın en varlıklı aileleri tarafından kullanılan ve siyah renkte olan bir kredi kartı ve genellikle American Express tarafından veriliyor. Kartın üzerinde herhangi bir isim yazmıyor, sadece kart numarasının bulunduğu bu kart ile dünyanın neresinde olursanız olun alışveriş yapabildiğiniz gibi, aynı zamanda limitsiz olma özelliğine de sahip. Bu kart, ünlüler dünyasından Simon Cowell, Lady Gaga ve Naomi Campbell gibi isimlerde de bulunuyor.
Elizabeth Strout romanı
Victoria Beckham’ın çantasında 2009 yılında Kül Mevsimi (Olive Kitteridge) adlı romanıyla kurgu dalında Pulitzer Ödülü’nü kazanmış bir yazar olan Elizabeth Strout imzalı ‘My Name Is Lucy Barton’ kitabı bulunuyor.
Kristal kafatası
Her zaman negatifilikten uzakta olmayı seçen ünlü ismin çantansında sakinleştirici etkisi bulunan kristal bir kafatası da mevcut. Bu gördüğünüz siyah kafatası ürkütücü görünse de pozitif gücüyle Victoria’nın favorisi. Fiyatı ise 3 ile 1000 dolar arasında değişiklik gösteriyor.
Telefon kılıfı
Çantasında adı ve soyadını baş harflerinin yer aldığı siyah bir kılıfı da var. Telefonunu asla yanından ayırmadığını söyleyen Beckham’ın telefonu ise Iphone 6s.
Parıldayan gözler…
Victoria Beckham’ın parıldayan gözlerini sırrı, çantasından çıkarmadığı gözlerine ışıltı veren damlası. Fiyatı ise 10 doların altında.
Cilt iksiri
Beckham’ı yakından tanıyanlar onun güzellik malzemeleri olmadan seyahat edemediğini çok iyi biliyor. İşte onlardan bir tanesi de asla çantasından çıkarmadığı güzellik iksiri. 270 TL değerinde olan Estee Lauder kremini makyaj öncesinde muhakkak cildine uyguluyor.
Ve elbette ruj
Her daim bakımlı halleriyle ilham kaynağı olan Victoria, 140 TL değerindeki rujunu ve 190 TL değerindeki bronzerını da çantasından asla eksik etmiyor.
Anti aging el kremi
42 yaşındaki Victoria Beckham’ın çantasının vazgeçilmezlerinden bir tanesi de yaşlanma karşıtı el kremi. El kreminin değeri ise 220 TL.
Koyu renk güneş gözlükleri
Güneş gözlüksüz dışarı çıkmayan Victoria Beckham, her yerde koyu renk güneş gözlükleri tercih ediyor. Güneş gözlüklerini kullanmayı çok seven ve paparazzilerden kaçmak için en iyi silahı olan bu aksesuarının ortalama fiyatı ise 1000 TL.
Victoria Beckham Flat Top Visor Sunglasses (€340) ❤ liked on Polyvore featuring accessories, eyewear, sunglasses, black, visor sunglasses, sun visor, visor glasses, victoria beckham and victoria beckham sunglasses:
Süper lüks el kremi
Bir Victoria Beckham çantası yüz kremsiz düşünülemezdi… Çantasında taşıdığı 40 ml Sarah Chapman marka yüz kremi 170 TL civarında.
Parfümsüz asla
Çantasından parfümünü eksik etmeyen Beckham, minicik 7.5 ml boyutunda 185 TL’lik Byredo ‘Blanche’ parfüm yağı da taşıyor.
Vücut losyonu…
Cilt bakımına oldukça önem veren Beckham, cep boyunda Kiehl's vücut losyonu taşıyor. Fiyatı ise 30 TL civarında.
4 bin TL’lik çanta
Her zaman benzeri olmayan, özel koleksiyon parçalarla görüntülenen Beckham’ın kol çantası da yine özel bir tasarım. Değeri ise 4 bin TL üzerinde.
/sözcü/

Hiç yorum yok:

.

.