13 Ocak 2018 Cumartesi

DIY Sağlık | Alüminyum Folyo İle Yapabilecekleriniz

5 Benefits of a Mini Detox Foot Soak

Ayaklarınızı alüminyum folyoya sarmayı deneyin!

Eminim alüminyum folyoyu biliyorsunuz. Birçok kişi mutfakta kullanıyor, ancak pek çoğu beden parçalarını sarmak için kullanmayı düşünmüyor. Garip bir fikir gibi gelebilir, ancak alüminyum folyo günlük rahatsızlıklarınız için mükemmel bir üründür.
Vücut parçalarını alüminyum folyoya sarmak birçok şeye iyi gelir. Örneğin, yorgunluk için mükemmeldir, ağrılı eklemleri hafifletir, yanıkları acıyı yumuşatır ve hatta sizi soğuktan iyileştirmeye yardımcı olmak için kullanılabilir. Yorgunluk veya soğuktan muzdarip olmanız durumunda alüminyum folyoyu nasıl kullanmanız gerektiğini öğrenmek için okumaya devam edin.
Soğuk
Soğuktan rekor sürede kurtulun! Nasıl? Beş ila yedi alüminyum folyoyu alıp ayaklarınızın etrafına sarın. Yaklaşık bir saat bırakın onları. Sonra ayaklarınızı havalandırmak için folyoyu yaklaşık bir saat süreyle alıp tekrar ayaklarınızı tekrar sarın. Bu işlemi her akşam tekrarlayın. İki geceden sonra farkı zaten farkedeceksiniz!
Ağrı
Eklemlerinizi alüminyum folyo tabakasına sarmak da ağrıya karşı yardımcı olabilir. Folyoyu uygun bir yerde tutmak için bir bandaj kullanabilirsiniz. Yatmadan önce folyoyu ağrılı eklemin etrafına sarın ve geceleyin yerinde tutun. Bunu yaklaşık 7 gece yapın.
Yorulma
Yorgunluk yaşadığınızda harika olur. Bu durumda, iki ila dört saat boyunca birkaç kez alüminyum folyo tabakasını dondurucuya koyun. Sonra yüzünüze, özellikle göz kapakları ve yanaklarınıza yaprak şeklinde koyun. Rahat olun ve alüminyum folyonun rahatlatıcı etkisini hissetmeye başlarsınız. Bunu henüz kendimiz denemedik, ancak birçok insanın işe yaradığını duyuyoruz! Yani, kesinlikle denemeye değer.
aluminum-foil.png (792×392)
Alüminyum folyo gündelik ağrı ve acıları hafifletmek için yardımcı olabilir. Yine de ev ilaçlarını denemeden önce bir doktora danışın ve doktorunuzun önerdiği reçeteleri almaya devam edin.
www.tips-and-tricks.co

Hiç yorum yok:

.

.