3 Kasım 2017 Cuma

Düğün Mekanı Nasıl Bulunur? - DüğünBuketi.com


Engagement ring shot Couldn't find a watermark-if anyone knows how shot this,please link in comments below.

 Bu aralar blogumla fazla ilgilenemediğim farkındayım. Ama nasıl tatlı telaşlar içinde olduğumu bilseniz bana hak verirdiniz. Tatlı telaşlar deyince kesinlikle anladınız:)
Elbette ki düğün telaşı...
 Oğlum sonunda evlenmeye karar verince sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Hep bugünün gelmesini beklerdim de bizi nasıl bir kızla tanıştıracağını merak eder dururdum. Arkadaşlık ettiği kızı bizimle tanıştıracağını söyleyince çok heyecanlandım. Tanışma süreci çok güzel ve samimi geçti. Tam da kendi kafasına uygun ve cici bir sevgilisi var. Çok beğendik, çok sevdik ...
 Aradan birkaç ay geçmişti ki geç vakit telefonum çaldı, arayan oğlumdu. Anne biz evlenmeye karar verdik, haberin olsun demez mi ... Ben şok oldum, ‘Oğlum daha akşam üstü konuştuk niye o zaman söylemedin?’ bile diyemedim ve koltukta uyuklayan eşime koştum. ‘Bizimkiler evlenmeye karar vermişler’ diye uyandırmaya çalıştım ama ‘Hayırlısı olsun’ deyip arkasını döndü ve uyuklamaya devam etti ne yazık ki..

 Neyse o geceden itibaren beni bir telaş sardı. Uykularım kaçtı. Nasıl yaparız, nerede yaparız, nasıl bir düğün isterler diye düşünmeye başladım. Oğlumun ve güzel gelinimin doğa sever ve natural oldukları, ayrıca fazla şaşaadan hoşlanmadıkları için doğa içinde, kır düğünü tarzında bir düğünle evlenmek istediklerini biliyordum. Böylece en azından bir konsept hazır desem de, böyle bir mekanı bulmanın çaresizliği içinde yine bocalamaya başladım. Birden aklıma Google Amca’ya sormak geldi. Nedense komşu, arkadaş değil Google Amca, çünkü o herşeyi bilir. Vee bingo.. Google Amca sayesinde işin en zor ve en yorucu yanı çözülmüş oldu. Nasıl mı çözüldü? Tüm düğün firmalarını bir araya getirerek firmalardan fiyat teklifleri almanızı sağlayan bir düğün portalı olan Dugunbuketi.com’u buldum.




Dugunbüketi 'de
  Düğün Mekanlarını
  Düğün Firmalarını
  Kına Gecesi Organizasyonlarını
  Mezuniyet ve Balo Mekanlarını artıp hem zevkinize, hem de kesenize göre fiyat teklifi alarak inceleme ve karar verme olanağı var.  Sitenin Düğün Hazırlıkları Rehberinin kategorilerinde ise aklınıza takılan sorunun cevabını buluyorsunuz.
Biz de bulduk!
 Dugunbüketi 'indeDugunbuketi' inde
  Düğün Mekanlarını
  Düğün Firmalarını
  Kına Gecesi Organizasyonlarını
  Mezuniyet ve Balo Mekanlarını artıp hem zevkinize, hem de kesenize göre fiyat teklifi alarak inceleme ve karar verme olanağı var.  Sitenin Düğün Hazırlıkları Rehberinin kategorilerinde ise aklınıza takılan sorunun cevabını buluyorsunuz.
Biz de bulduk!
 Dugunbüketi 'de
  







Düğünbuketi sayesinde çocuklar nasıl bir nişan ve düğün yapmak istediklerine kolayca karar verdiler.  Çocukların nişan için brunch veya akşam yemeği yerine, ailelerin tanışıp kaynaşmasını sağlayacak bir kahvaltı yapma düşünceleri çok hoşumuza gitti. 
Düğünbuketinden kahvaltı yapılacak yeri seçmekte zorlanmadılar ve fiyat teklifleri sayesinde maddi durumları sarsmayacak çok güzel bir seçim yaptılar. 
Site sayesinde bulunan organizasyon firması, masaları sonbahar konseptine uygun gerçek çiçeklerle, misafirlere hediye etmek için hazırladıkları doğal mum ve taşlarla süslediler. . Gençler fazla abartıdan hoşlanmadığı için seçimler hep onların istekleri doğrultusunda yapıldı.
 Gelinimizin saçı ve makyajı için kuaför, fotoğraf ve video çekimi için stüdyo, catering&düğün pastası için yemek şirketini sitenin paket fiyatlı seçeneklerinden seçmek hiç ama hiç yormadı. Böylece kapı kapı dolaşmaktan kurtulduk.
 Nişan çok nezih ve samimi oldu. Açık büfe kahvaltıda aile fertleri tanıştı, kaynaştı, bir yandan da kahvaltı etti. Ardından sunulan nişan pastası da nefisti. Kahvaltı sabah 10:00- 14:00 arası sürdü. Herşeyin tadı damağımızda kaldı diyebilirim.Düğünbuketi sayesinde çocuklar  nasıl bir nişan ve düğün yapmak istediklerine kolayca karar verdiler. 
Çocukların nişan için brunch veya akşam yemeği yerine, ailelerin tanışıp kaynaşmasını sağlayacak bir kahvaltı yapma düşünceleri çok hoşumuza gitti.


.

Kısmetse yaz aylarında yapılacak düğün için de, kır düğünü mekanlarından seçim yaparak bunun ön kararını da verdiler.
 Siz de benim gibi tez canlı ve biraz telaşlı biriyseniz, bu duygularla kendinizi hiç yormayın ve oturduğunuz yerden planlama yapmanın tadını çıkarın.
 Düğünbuketi gibi yardımcınız olduktan sonra sizi hiç kimse tutamaz.
 Böylece kendi seçimlerinizle mükemmel ötesi bir organizasyonu gerçekleştirmenin güzelliğini yaşayarak mutlu olun.
 Darısı tüm isteyenlerin başına!

Hiç yorum yok:

.

.