12 Mart 2019 Salı

6 Adımda Ameliyatsız Burun Küçültme

acacia-brinley-clark-makeup-30
Burun küçültme egzersizi yaparak burnunuzun şeklini istediğiniz gibi düzeltebilir ve düzenli olarak egzersizleri uygulamaya devam ederek rahatsız olduğunuz görünümden uzaklaşabilirsiniz. Burun küçültme yöntemleri arasında en zararsız ve uygulaması en kolay olan burun düzeltme egzersizleri ile şaşırtıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

 Burun küçültme egzersizleri faydası ve etkinliği kanıtlanmış egzersiz yöntemlerinden oluşur. Bir çok kişinin gizli güzellik sırları arasında olan burun küçültme egzersiz yöntemleri her gün tekrarlanarak aylar içinde sonuç alma olanağı sunuyor.
Nasenpiercing 101: Alles was Sie wissen müssen
 Burun Küçültme Egzersizi Nasıl Yapılır ?
Burnunuzun uç kısmıyla dudağınızın birleştiği yere işaret parmağınızı yerleştirerek burnunuzu yukarı doğru hareket ettirip bırakın.

Burnunuzu işaret parmaklarınızla iki yanından kavrayıp kaşınızın başladığı noktadan burun ucuna kadar yukarı ve aşağı hareket ettirin.

Dudaklarınız ağzınızın içine kıvrılacak şekilde ağzınızı açarak burnunuzu gerdirin.

 Bir elinizle burnunuzu tam ortasından tutup yukarı doğru ittirirken diğeriyle burnunuzun ucunu işaret parmağınızı kullanarak yukarı doğru ittirin. Bunları yaparken ağzınız kapalı şekilde burnunuzu gerdirmeye çalışın.

Aynı hareketi tekrarlayarak bu sefer burnunuzun ucunu sağa ve sola iterek hareket ettirin.

 Burun küçültme egzersizi hareketlerini gün içinde 30 kez tekrarlayarak 1 ay içinde gelişim sağlayabilirsiniz.

Burun Küçültme Egzersizi İşe Yarar Mı?

Burnunuzun büyük bir çoğunluğu kıkırdak yapısından oluşmaktadır. Burun küçültmek için ameliyat olmanız şart değildir. Gelişimini tamamlamış kişiler de burun egzersizleri yaparak kıkırdaklara şekil verebilirler.

Burun küçültme egzersizleri burnunuzun etrafındaki kan dolaşımını hızlandırarak üst dudağınıza oksijenin daha etkin bir şekilde gitmesini sağlar.

İlerleyen yaşlarda burun daha da büyüme ve genişleme eğilimine girer. Burun küçültme egzersizlerini rutin olarak yapmaya devam ederseniz burnunuzun yapısını korumuş olursunuz.

 Burun küçültme egzersizleri haricinde makyaj teknikleri ve ameliyatla da burun küçültme işlemi gerçekleştirilebilir.
 Hareket 1
burun-kucultme-1.jpg (670×472)
Her iki elinizin orta parmağı ile burnunuzun üst kısmından kaş bölgenizin başladığı alana kadar hafif bası olacak şekilde masaj yapmalısınız. Ortalama olarak sabah ve akşam 5’er dakika yapmanız yeterlidir.

 Hareket 2
burun-kucultme-2.jpg (670×474)
Diğer bir egzersizde burun deliklerini kapatmak. Başparmağınızla önce sağ burun deliğinizi kapatıp sol burun deliğinizle nefes alın ve 5 saniye bekleyip bırakın. 5 saniye sonunda aynı hareketi sol burun deliğinizi kapatarak uygulayın. Her iki burun deliğiniz için 5’er defa sabah ve akşam uygulamalısınız.

 Hareket 3
burun-kucultme-3.jpg (670×472)
İşaret ve orta parmağınızı resimdeki gibi burnunuzun yanlarına koyun ve dudaklarınızı ileriye doğru gerdirip parmaklarınızı elmacık kemiğine doğru gerdirin. 3’üncü hareketimizi 3 dakika boyunca sabah ve akşam mutlaka uygulayın.

 Hareket 4
burun-kucultme-4.jpg (670×498)
İşaret ve baş parmağınızın ucu ile burun derinizi hafifçe yukarıya doğru çektirin. Bu hareketi yaparken hafif bası uygulayın ve 5 dakika boyunca sabah ve akşamları tekrarlayın.

 Hareket 5
burun-kucultme-5.jpg (727×517)
Başparmak ve işaret parmağınız ile burun bölgenizin üst tepe noktasını çekerek masaj yapın. 2 – 3 dakika boyunca sabah ve akşamları masaj uygulamanız yeterlidir.

 Hareket 6
burun-kucultme-6.jpg (670×499)
 Hareket olarak temsil edilmese de buz koymanın oldukça faydası vardır. Burun egzersizi sonrasında burun bölgesinde oluşabilecek morluk ve şişmelerin önlenmesini sağlar. Bu hareketler sonucunda hala kızarma ve morluklar görülüyorsa hareketleri uygulamaktan kaçının.
/drsaglık.net/

Hiç yorum yok:

.

.