29 Eylül 2009 Salı

Yıldızların Güzellik Sırları

CAMERON DİAZ: Cildini temizlerken hırpalanmamasına özen gösteren sarışın yıldız, peelingler yerine süt tozunu tercih ediyor. Süt tozunu hafif ıslatarak yüzüne halkalar şeklinde masaj yapan Diaz, bu sayede cildinin tazeleştiğine inanıyor.


CHRİSTİNA AGUİLERA: Her gün çiğ patates dilimlerini cildinde gezdiren şarkıcı, patatesin hem sivilceye iyi geldiğini, hem de parlaklık ve bronzluk kazandırdığını söylüyor.


CATHERİNA JETA JONES: Güzel gülüşü ile ünlü Catherina Zeta Jones’un beyaz dişlerinin sırrı ortaya çıktı. Jones, haftada birkaç kere çilek püresiyle dişlerini fırçalıyor! SOPHİA LOREN: Domatesleri soyup püre haline getirdikten sonra içine bir kaşık bal ve zeytinyağı katan Loren, bu karışımı yüzüne sürdükten sonra bir saat bekliyor. Bu yöntemle cildinin kırışmaya karşı direnç ve ışıl ışıl bir görünüm kazandığını belirtiyor.

SANDRA BULLOCK: Ünlü sinema yıldızı elma kabuklarını maske olarak kullanıyor. Elma kabuklarını yüzüne yerleştirdiğinde içindeki asitlerin peeling etkisi yaptığını ve bunun, hücre yenilemesini tetiklediğini belirtiyor
Bu arada Cindy Crawford' un sivilcelerine diş macunu sürdüğünü, Julia Roberts' in saçlarına mayonezle bakım yaptığını biliyormuydunuz ??...
"alıntı"

7 yorum:

kardelen dedi ki...

gerçekten çok ilginç yöntemler. Özellikle dişleri için çilek kullanan birini ilk defa duyuyorum...

Malla dedi ki...

ben o çilekleri yerim ayol:))

alis dedi ki...

Mallacım sen o zaman çileği yerken uzun uzun çiğne bence o da işe yarar :) Sophia Loren'inki nasıl uygulanır ki, domates doğrayınca elimi 5 sn. içinde yıkamazsam bile çılgınca kaşınmaya başlıyor. Bence biraz yakabilir. Ben de bir öneri vereyim dudakların nemli ve güzel durması için diş fırçaladıktan sonra macunsuz olarak dudaklarınızı da fırçalayın, gün boyu da nivea nemlendirici sürün :)

benden, bizden... dedi ki...

ay en sevdiğim konular bunlar :) bir de üşenmesem :)

Malla dedi ki...

alın benden de o kadar:)tembeliz bizz

Malla dedi ki...

Aliscim teşekkürler...

mine dedi ki...

ne derlerse desinler, aylık kozmetik masrafları benim birkaç yıllık gelirimdir sanırım : )

.

.