18 Eylül 2008 Perşembe

Aşk-ı Memnu


Nebahat Çehre ilerlemiş yaşına rağmen çok güzel ve başarılı bir aktrist.

Müjde Ar'ın canlandırdığı rolü dizinin yeni versiyonunda üstlenen Beren Saat rolün hakkını başarıyla verecek gibi görünüyor.



OrtaDoğu'nun Brad Pitt' i diye anılmaya başlayan Kıvanç Tatlıtuğ zengin serseri rolüne başarılı bir şekilde adapte oluvermiş.


Kış günlerine yaklaşırken televizyonda eski dizilerin devamı ile birlikte yeni diziler de ekranlarda yerini almaya başladı. Bildiğiniz gibi kadın olsun, erkek olsun pek çoğumuz kış gecelerinde bu dizilerin bağımlısıyız...Ben seyretmiyorum diyenler de bence en çok seyredenler...
Her diziyi takip etmek mümkün değil, zaten hepsi seyredilebilir de değil. Ama bir tanesi var ki bence çok kaliteli. Hem Halit Ziya Uşaklıgil ' in eseri olan bir klasik, hem de oyunculuk bakımından mükemmel bence...
Yıllar önce Müjde Ar 'ı meşhur eden dizi Aşk-ı Memnu'dan bahsediyorum. Yeni versiyonu da başka oyuncuları meşhur edeceğe benziyor. Bir Selçuk Yöntem, bir Nebahat Çehre zaten onlara söyleyecek söz yok ama Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hazal Kaya hepsi de gerçekten çok başarılılar. Eğer bir diziye takılmak istiyorsanız , bence tam takılmalık.
Ortada dönen entrikaları takip etmeye çalışırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyacakmışız gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

.

.