8 Mayıs 2017 Pazartesi

7 Ünlü Yıldız ve 7 Güzellik Sırrı

En gözde dermatologlara ve fitness uzmanlarına danışarak Hollywood ünlülerinin kırmızı halıya nasıl hazırlandıklarını öğrenen Dr. Mehmet Öz, pürüzsüz ciltten saç yumuşatmaya kadar bütün bu tüyoları sizinle paylaşıyor.
 Emin kaynaktan yani...

 Denise Richards’ın Yumuşak Saç Sırrı

Denise Richards - Denise Richardsová Denise Lee Richardsová je americká herečka a bývalá modelka. Známou sa stala na prelome milénia vďaka sérii filmov ako sú Hviezdna pechota, Nebezpečné hry a bondovka Jeden svet nestačí, ktoré upozornili na jej sex appeal. Wikipédia * 17. februára 1971, Downers Grove, Illinois, USA ■ Výška: 1,68 m ■ Manžel: Charlie Sheen (od 2002–2006) ■ Deti: Sam Sheen, Lola Rose Sheenová, Eloise Joni Richards:

Denise Richards’ınkiler gibi muhteşem saçlar için olgun bir avokadoyu bir kâsede ezin ve bir yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin. Karışımı yıpranmış saça, özellikle de uçlarına uygulayın. Bir duş bonesi takarak 20 dakika bekleyin, iyice durulayın ve şampuanlayın. Bu terapiyi iki haftada bir yapın.

Jennifer Aniston’ın Pürüzsüz Gözaltı Sırrı

Living Proof | Jennifer Aniston is Living Proof | Free Shipping:

Ünlü aktris kırışıklıklara karşı her gece gözlerinin altına vazelin sürüyor. Sabah uyandığında da gözlerdeki şişlikler için bir kaba su doldurup içine buz koyuyor ve yüzünü suya batırıyor. Soğuk su damarları büzüştürerek kan akışını yavaşlatıyor ve şişliği önlüyor.

Catherine Zeta-Jones’un Parlak Saç Sırrı

Catherine Zeta Jones:

Saç uzmanları yıllardır saçlardaki hasarı en iyi şekilde onarması için bira kullanıyor. Birayı doğrudan saçınıza sürün ve beş dakika bekletin. Sonra şampuanlayın. Bunu haftada bir, ılık birayla uygulayın.

 Kim Kardashian’ın Peeling Sırrı

It's official: Kim Kardashian is done with contouring:

Normal peeling’inizin içine iki kaşık şeker ekleyin. Parlak bir cilt için haftada iki yüzeysel cilt peelingi kullanmalısınız. Hassas ciltler için esmer şeker kullanmayı deneyin.

Blake Lively’nin Kırık Saç Tedavisi Sırrı

Blake, who is expecting her first child with Ryan Reynolds, says the festive season is all about family:

Blake Lively’nin annesinden öğrendiği: Duş öncesi saç uçlarınıza mayonez sürün. Böylece uçları kurumasın. Mayonezdeki yağlar saçlarınıza nem versin.

Lisa Rinna’nın Dudak Dolgunlaştırma Sırrı

Lisa Rinna short wavy hairstyle:

Estetik operasyon geçirmenize gerek yok. Lisa Rinna’nın sırrı tarçın! Dudaklarınıza parlatıcıyla birlikte sürün. Birkaç saniye bekletin.

Jennifer Lopez’in Doğal İştah Bastırma Sırrı

White Zara jeans, white lover sweater:

Jennifer Lopez’in yanında bir şişe greyfurt yağı taşıdığı ve açlık krizi anında bunu koklayarak iştahını bastırdığı söyleniyor. Yapılan bir çalışma, farelerin günde üç defa, 15 dakika greyfurt kokusuna maruz bırakıldıklarında iştahlarının düştüğü ve kilo verdiklerini gösterdi.
/hurriyet/
/pinterest/

Hiç yorum yok:

.

.