5 Mayıs 2017 Cuma

Kedili Evlerin Olmazsa Olmazları !

I didn't know Derek liked cats.            RIP DEREK you are loved and missed by all who knew you.:
/tr.pinterest.com/
Kedi dostu olanlar çok iyi anlayacaklardır. Ailenin kedi üyesi çok kıymetlidir ve misafirlerin onu üzmesi ya da onun rahatsız hissetmesine neden olması kabul edilemez. Bu nedenle biz de kedi dostu olanlar için en önemli ev kurallarını derlemeye çalıştık. İşte kedili evlerin 10 önemli kuralı:

Benim evim, Benim KEDİM, Benim kurallarım

1. Hoş geldiniz. Bu ev, temel olarak kedinin evidir. Dolayısıyla ona saygı ve sevgide kusur edilemez.
2. Oturmak için lütfen kendinize boş bir yer bulun. Kedinin kalkmasını beklemeyin, onu kaldırmayı aklınızdan bile geçirmeyin.
3. Eğer kıyafetlerinizin kedi tüyü olmasını istemiyorsanız, oturmayın ya da beraberinizde bir tüy toplama rulosu bulundurun.
4. Kediyi bir odaya kapatma talebinde bulunmayın. Zira biz, size ziyarete geldiğimizde çocuğunuzu odaya kapatmanızı istemiyoruz.
5. Eğer kedi alerjiniz varsa, ilacınızı yanınızda bulundurun. Evimizde yapılan alerji şikayetleri dikkate alınmayacaktır.
6. Eğer kedi size merhaba demek isterse, yanınıza gelirse, onu asla ittirmeyin. Çünkü bu, bizi bir daha görememenize neden olabilir.
7. Kedi, eğer size çok sever ve kucağınıza oturmaya karar verirse, bundan onur duyun ve mutluluktan havalara uçun. Eğer kediyi mutsuz edersiniz, bu eve bir daha giremezsiniz. “Uyarmadınız” demeyin!
8. “Ama o sadece bir kedi.” cümlesi bu evde hakaret olarak kabul edilir. Kedi, ailemizin bir üyesidir. Tüm aile üyelerimiz hayatta en sevdiklerimiz ve kıymet verdiklerimizdir, dört ayaklı olanlar dahil.
9. Kedinin koltuklara, masaya ve yatağa çıkması konusundaki fikirlerinize kapalıyız. Lütfen bu konularda fikir beyan etmeyiniz.
10. Son olarak şunu hiçbir zaman unutmayın, kediyi her zaman size tercih ederiz.
İmza: Kedi ve ailesi

Buyurun, evinizin girişine asın efendim 🙂

KURAL-1-768x1086.jpg (768×1086)
 /kirmizitilki.com/

Hiç yorum yok:

.

.