28 Kasım 2008 Cuma

Şimdi de Berbat Kılıklar !...

Her zaman şık şıkıdım olacak halleri yok ya !...Bazen berbat bir şekilde giyiniyorlar işte.. Para ya para demeseler bile, önemli olan zevk ve yakıştırmasını bilmek. Galiba giyim koçları izindeydi:)) Madonna' da salıvermiş kendini :))Kadınlar aylık periyot günlerinde giyim alışverişi asla yapmamalı !.. Çünkü o günlerde yapılan alışverişlerde daha sonra asla giymeyeceğiniz kıyafetleri bayıla bayıla alıyorsunuz. Yada yanınızda sizi tutacak biri olmalı... Jennifer Lopez' nde periyotuna rastlamış olsa gerek :))
Beyonce' de bu berbat kılıkla bacaklarının nasıl göründüğüne dikkat etmemiş görünüyor !..
Rüküşlük ikonası tacını Amy Winhouse hakkıyla alacak gibi görünüyor !..
Mariah Carey ise cadılar bayramında bu berbat kılıkla adeta tombul bir cadı oluvermiş !..
Tom Cruıse gibi bir koca, para mı para !... ama bu şanslı hatunun elindeki süper imkanlara rağmen, olabilmesi için çok fırın ekmek yemesi gerekmiyor mu ?... Bu tasarım harikası !... üstelik kendi eseri:))

7 yorum:

alis dedi ki...

Katie Holmes normalde şahane giyiniyor aslında. Bu berbat kıyafeti kendisi tasarlamış; o tulumu ve içindeki dantel ucube işi şeyi. En iyisi halihazırdaki kıyafetlerden seçim yapsın, kendi tasarım işine bulaşmasın.

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Ya görünce sinir olmamak elde değil. Bu kadar para ve imkana rağmen insanın içinde yoksa olmuyor demek ki. Amy Winehouse korkunç zaten. Sesi iyi, şarkılarını da seviyorum ama gece görsem korkarım. Mariah Carey'nin bacaklarının maşallahı var. Katie Holmes'u da oldum olası sevmem...

Malla dedi ki...

Aynı fikirdeyiz kızlar... Bu arada Katie'nin o kıyafeti kendisinin tasarladığını şimdi hatırladım da sıradan biri tasarlasa bu kılığı kimse beğenmez valla...

ella dedi ki...

bencede en korkunç olanı amy, nasılda dağıtmış görünüyor.

Malla dedi ki...

yani...

Malla dedi ki...

yani...

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

arasan bulunmaz..hepsi hakikaten çok kötü görünüyor..hele amy...:((

.

.