23 Nisan 2009 Perşembe

10 Günde Bir Erkek Nasıl Kaybedilir?

'Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?' filminin yıldızı Kate Hudson'ın filmde yaşadıkları gerçek hayatında da başına geldi. Hudson, 10 haftadır birlikte olduğu Lance Armstrong'u işte bu nedenlerle kaybetti:..


BİRİNCİ HAFTA :
Kate Hudson, ilişkisi başlar başlamaz, Armstrong'la Monaco'ya tatile gitti. Hudson, tatil dönüşü sevgilisinin çocuklarıyla da tanıştı.
DÖRDÜNCÜ HAFTA :
Henüz bir ay bile geçmeden Kate Hudson, Lance Armstrong'a "Seni Seviyorum" dedi. Bu sözler ünlü bisikletçiyi korkutmaya yeterli oldu.
ALTINCI HAFTA :
Hudson sevgilisini kendi annesi ve babasıyla tanıştırmakta acele etti. Güzel yıldız, sevgilisine ailesinin yanında sanki eşiymiş gibi davrandı.

DOKUZUNCU HAFTA: Hudson, işini bırakıp sadece aşkına odaklanırken, ünlü bisikletçi senatör John Mc Cain ile biraraya gelerek işlerini sürdürdü.


THE END

3 yorum:

Moonish (moonsun) dedi ki...

Lance Armstrong'da az degil hani kendisinin kanserden kurtulmasina en buyuk destegi veren karisini terketti, sonra Shirley Crowla birlikte oldu kadin gogus kanserine yakalaninca onu da terketti,... simdi de Kate Hudson... Bence problem Lance'de :)) Kendimi bir an paparazzi gibi hissetim ama bu adamin biyografsini okuduktan sonra pek de sasirmadim acikcasi, butun problem Lance'de bence :))

Malla dedi ki...

Hımm... bilmiyordum ...Bilemem ama hayatı ikinci kez yakalama şansını elde edince, galiba bazı şeyler o kadar da önemli olmuyor. Hayatı günü gününe ,sorumluluk almadan, başkaları için o kadar da kendini üzmeden yaşamağı tercih etmiş olabilir??

moda tasarım stil dedi ki...

kaybetmesi iyi olmuş..
bu adamdan daha iyi birini bulabilir sonuçta :)

.

.