10 Nisan 2010 Cumartesi

Aşkın Yaşı Yok / The Rebount

Bir romantik komedi sever olarak bu film tam benim zevkle seyredebileceğim türden.
New York'ta geçen ve 24 yaşındaki bir adamla 40 yaşındaki seksi komşusu arasındaki engellenemez çekimi anlatan bir romantik komedi.
Kafayı fazla yormadan, tebessümle seyredilecek bir film gibi geldi bana. Sinemaya gitme özürlü olan benim gibi biri için bu filmi , dvd'sinden seyretmem lazımmm...
Oyuncular: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Jake Cherry, Andrew Cherry, Marcel Simoneau, Kelly Gould
Senaryo: Bart Freundlich
Erkek daha yolun başındaydı. Kadınsa yolu çoktan yarılamıştı.
Sandy, 40 yaşına yeni basmış, 2 çocuk annesi güzel ve seksi bir kadındır. Sleepy Hollow yakınlarında bir banliyöde yaşamaktadır. Pasta yapmak, sandviç hazırlamak, çocukları okula bırakmak, fantezisi olan futbol ligini takip etmek gibi birçok işi aynı anda yürütme konusunda uzmanlaşmıştır.
Dışarıdan mükemmel bir dünya gibi gözüken hayatı kocasının onu aldattığını öğrenmesiyle darmadağın olur. Acı gerçekle yüzleşince 2 çocuğunu da alıp, bir iş bulmak ve yeni bir hayata başlamak üzere New York'a taşınır.
Orada tam olarak hayatının en kötü noktasında olan 24 yaşındaki üniversiteden yeni mezun olmuş, sempatik Aram Finkelstein'la tanışır. İki hafta önce evlendiği Fransız karısı tarafından terk edilmiş ve kendisiyle sadece yeşil kart almak için evlendiğini öğrenmiştir. Romantik ve iyimser bu genç, dünyaya olan inancını kaybetmemek için mücadele vermektedir.
Aram iki işte birden çalışmaktadır; biri “Kadınlar Merkezi”, biri de Sandy'nin kiraladığı evin altındaki kahve dükkanıdır. Hemen arkadaş olurlar. Sandy, “New York Spor Kanalı”nda işe alınınca Aram'dan çocuklarına bakıcılık yapmasını rica eder. O da bu teklifi kabul eder. Sonuçta bir kariyeri yoktur, çok az arkadaşı vardır ve aşırı ilgili ebeveynleriyle gereğinden fazla zaman geçirmektedir.
Sandy kariyerinde hızla yükselmektedir, bir terfi teklifi alır. En iyi arkadaşı da ona tekrar bir ilişkiye başlaması konusunda cesaret vermektedir. Fakat felaket bir randevudan sonra kendini artık birileriyle çıkma günlerinin bitmiş olduğuna inandırır
Bu arada, Aram da hayatlarının büyük bir parçası olmaya başlamıştır. Onunla zaman geçirmek çok eğlencelidir ve çocukları onu sevmektedir. Çok çabuk bir şekilde aile gibi olmuşlardır ve birlikte olmaları için bir sürü engel olmasına rağmen birbirlerine aşık olurlar. Sandy ve Aram ilişkileri ile ilgili arkadaşlarından ve ailelerinden tepki görürler. İkisinin de ilişkilerinin kısa süreli bir eğlence mi yoksa sonsuza kadar sürecek bir aşk masalı mı olduğuna karar vermeleri gerekmektedir.
"moviegrande"

2 yorum:

ruhum dedi ki...

Eğlenceli kafa dağıtmak için izlenebilecek bir film.Zaten biz bayanlar romantik komedi severiz di mi:))
Aşkın yaşı olmaz...

Sibella dedi ki...

Ben sanırım 3-4 hafta önce internetten seyrettim, eğlenceli, hoş bir filmdi.Kısa bir ortaköy ve Saadet Işıl Aksoy sahnesi de vardı..

.

.