12 Mart 2011 Cumartesi

Son Yakışıklı Buğra Gürsoy'dan İnciler



Buğra Gürsoy:
* Yara izinin çekiciliği: "Fatma Gül'ün Suçu Ne"nin Vural'ı,“Unutulmaz” dizisinin “Buğra”sı Buğra Gülsoy, alnındaki yara izinin birçok kişiye seksi geldiğini söylüyor.
* Seksi noktalar: Gülsoy, ten kokusuna önem verenlerden... Bu yüzden bir kadında kendisine en seksi gelen noktaların başında ense geliyor. Ayrıca sırtın kalçayla buluştuğu noktadaki çukurları da hayli çekici bulan oyuncu, “Hem çok sanatsal hem de çok seksi” diyor.
* Her şeyin başı merak: Beyaz, V yaka, önü düğmeli, sweatshirt’ünü giydiği zaman kendisini daha çekici bulduğunu söyleyen Gülsoy için seksi olmak daha çok hâl, tavır ve duruşla ilgili... Çıplak aşırı dekolte giyinmiş bir kadını asla seksi bulmuyor: “Kendisini gizli bir kutu gibi saklayan kadın benim için her zaman daha seksidir. Çünkü daha merak uyandırıcı...”

1 yorum:

nihalasli dedi ki...

Unlulere bu tarz sorular sorulmasi oldum olasi sacma ve komik gelir bana.Gercekten Bugra icin seksiligin ne anlama geldigi onemliydi ve onu sevenler simdi bel oyuntularina dikkat etsinler ee bi de acik giymesinler:)

.

.