29 Temmuz 2011 Cuma

bu yaşta bu güzellik!...



Yaşının iyisi dünya güzeli bir kadın

Şah Yaycı 
trendus
şah yaycı
Meryl Streep
Tüm zamanların en zarif en alımlı en başarılı ve en saygıdeğer hanımefendisi Oscarlı yıldız, Meryl Streep bütün alanlardaki enlerine 
‘en doğal kadın' payesiyle de taçlandırılmakta.
Her duruma ve her ruh haline uygun parlıyor gözleri , hiç sönmüyor ışığı. 
Galiba onu bu kadar ‘en’ kılan da bu. Bana göre dünyanın en güzel kadınlarından biri. Estetik, güzellik bana göre ışık demek. Kendinde var olan ve yaydığı ışığı kadar güzel ve alımlıdır insan. 
Estetiksiz haliyle her ruhun yansımasını başarıyla sergiliyor Saatler’ de ayrı, Şüphe’de ayrı, Kramer Kramere Karşı ‘da ayrı… 
Bir dolu çeşitli ışıklı ruh...Oyunculuğuyla hepimizi büyülüyor adeta.
Yaşının iyisi olmayı layıkıyla başarmış bir isim.
Cerrahi olarak hiçbir müdahale yaptırmadığı gibi medikal olarak şekil değişikliği yaratan bir uygulaması yok. Ancak genel bir koruma yaklaşımıyla "well aging" prensibinden hareketle uyguladığı vitamin mineral uygulamaları yaptırdığının belirtileri gözlemlenmekte.
61 yaşındaki ünlü yıldızı en önemli olumlu genetik mirası yüz ovalinin ve çene-boyun kontürunun uyumu ve orantılı açısı. Diğer olumlu özellikleri ise alın genişliği burun ve komşu yüz organlarının orantılı dağılımı ve birbirine uyumu.
Olumsuz genetik mirası ise açık tenli oluşuna bağlı ince kırışıklıklara müsait bir cilt yapısının olması. Açık tenli oluşu bir yandan güneşten korunmayı mutlak zorunlu kıldığı için olumsuz gibi görünse de bu hasara karşı korunma sağlandığında koyu ciltlere göre daha genç görünme şansı tanıyor.
Ünlü yıldızın mimik ve jestlerini bozmaması adına estetikten uzak dursa da yeni çağın estetik yaklaşımındaki koruma amaçlı medikal estetik uygulamalarda kişinin mimiklerini bozmaması büyük şans.
Şöyle ki ünlü yıldız transparan dolgulardan faydalansaydı ince kırışıklıkları silinerek yenilerinin engellenmesini sağlayabilirdi.
Diğer başka bir yöntem olan laser sistemleriyle de göz kapağı sarkmasını minimumda tutarak kapak düşmesi ve sarkmasını  daha hafifletebilirdi.
Yeni gelişen ve doğallıktan yana olan estetik uygulamaların önemli mucizeler olduğunu belirtmekte fayda var.
malla not: 
Neştersiz gençlik diye bi şey var. Gözaltındaki torbalanmaları, morlukları ve ince kırışıklıkları tedavi etmek için çok yeni ve etkili bir uygulamadan bahsediyorum. 'Gluco eye' adını verilen bu uygulamanın , cerrahi olmayan son derece güvenli ve etkili bir uygulama olduğunu okudum.. Hastanın işlem için ayırması gereken süre yaklaşık 15 dakika kadar olup, işlem sayısı 2-5 seans ve seans aralıkları 3 hafta imiş.
"GLUCO EYE " HAKKINDA : Hastanın göz etrafına ve her iki göz kapağına alfahidroksiasit (AHA) formülasyonu içeren topikal jel sürülür. Glikolik asitin, latik asit ile beraber kullanımı ürünün etkisini arttırır. Göz etrafı hassas bir alan olmasına rağmen bu uygulamada herhangi bir iritasyon yani tahriş olmaz. Bu jel uygulandıktan sonra nötralizanı yani asidi dengeleyici madde ile işlem sonlandırılır. İşlem sonrası bakım kremleri sürülür ve işlemden sonra kullanması gereken tek ürün güneş koruyucudur.

Hiç yorum yok:

.

.