11 Aralık 2011 Pazar

ÜNLÜLERİN İNCELİK SIRLARI:

Kıyafet seçimleriniz vücudunuzun nasıl göründüğünü etkiler. Doğru kıyafet seçimi ile her zaman fazla kilolarınızı saklayarak daha ince görünebilirsiniz.
 İşte ünlü güzellerin ince görünmelerinin arkasındaki sırlar…

Kate Winslet’in incelik sırları :
Koyu renkler kiloları saklar. Tek omuzlu elbiseler köprücük kemiğinizi ve omuzlarınızı başka bir deyişle en zayıf bölgenizi ortaya çıkarır. Bacaklarınızı daha uzun göstermek için elbiselerinizin boyunu dizlerinizin en ince bölgesinden yukarı çıkarmayın!

Kalem etekler her zaman daha zayıf gösterir. Kalın kemer kullanmayın çünkü sizi ortadan ikiye ayrılmış gibi gösterebilir. Geniş etekli elbiseleri kesinlikle giymeyin çünkü kalçalarınızı büyük gösterir.

Kıyafetinizin çok fazla kumaştan yapılmamasına dikkat edin.

Jennifer Lopez’in incelik sırları :
Kıvrımlarınızı sergileyin. Boynunuzu uzun göstermek için elbisenizle aynı renkte ayakkabı giyin. Sizi daha iri gösterecek dökümlü kumaşlardan kaçının. Belinizi ortaya çıkaran kıyafetler seçin. Yoksa içinizde bir şey saklıyorsunuz gibi görünebilir.

Kate Hudson’ın incelik sırları :
Vücudunuzun en ince bölgesini belirleyin. Üzerinize oturan düz ve aşağıya doğru daralan kıyafetler sizi ince gösterecektir. Vücudunuzu saklayan bol kıyafetler giymeyin. Bacaklarınız güzelse onları asla saklamayın.

Moly Sims’in incelik sırları :
Tek renk giymek sizi ince ve uzun gösterecektir. V yakalı giyerek size yönelen bakışları üst tarafınıza çekin. Kilolu göstereceğinden uzun ve desenli elbiseler giymekten kaçının. Uzun elbiseler sizi daha kalın gösterebilir.

Kate_Winslet_Vogue_Magazine_UK_April_2011_3.jpg (745×992)

VE İNCE GÖRÜNMENİN DİĞER PÜF NOKTALARI:
Fazla kilolarınıza inat ufak hilelerle ince görünebilirsiniz. Kilolarınızı dert etmeyin.
 Pratik öneriler ve doğru kıyafetlerle çok daha zayıf görünebilirsiniz.
Uygun kesimi seçin: Birkaç kilo fazlanız olsa bile vücudunuzu bol kıyafetlerin arkasına saklanmanıza gerek yok. Hatlarınızı gösteren kıyafetler giymekten çekinmeyin.

Doğru çorap seçimi: Bacaklarınız kalınsa sizin için en uygunu desensiz, düz ve koyu renk çorap giymektir.

Kolyeler ince gösterir: Uzun kolyeler hem dekoltenizi uzatır hem de orantıyı düzeltmenize yardım eder. Ayrıca dikkati problemli bölgelerden uzaklaştırır.

Blazer ceketler: Bu tip ceketlerde tek sıra düğmelileri ve hafifçe bele oturanları tercih edin. Kalça ve basenleriniz iriyse, uzunca bir blazer seçin ki, fazlalıklarınız kapansın. Çift sıra düğmeli ceketler giymekten kaçının.

V yakalar: Derin V yakalar zayıf görünmek isteyenler için vazgeçilmezdir. Vücudun üst bölümünü ve boynu daha ince gösterirler.

İnce görünümlü bacaklar: Mükemmel ayakkabılar: Topuklu ayakkabılarla boyunuzu yüksek göstererek olduğunuzdan daha ince görünebilirsiniz. Topuklularla rahat edemiyorsanız platform topukları tercih edebilirsiniz.

Elbise seçerken: Kilolu bayanlar için en ideal elbiseler üst kesimi dar, eteği volanlı elbiselerdir.

Dökümlü kesimler: Bol dökümlü bir bluzla hafif problemli bölgeleri çabucak saklayabilirsiniz.

Çok dar giymeyin: Kilolular için en ideal etek kesimi, üstü dar ve aşağı doğru genişleyen kesimlerdir. Çok kalın baldırlarda eteğin uzunluğu ayak bileğine kadar olmalıdır.

Renk kombinasyonu: Tepeden tırnağa benzer renkler vücudu çok daha ince gösterir. Siyahtan vazgeçemiyorsanız, siyahla bir arada kullanılmış renklerden oluşan farklı bir parçayla kıyafetinizi kombinleyebilirsiniz.
Kate_Winslet_Vogue_Magazine_UK_April_2011_4.jpg (745×992)

"alıntı"

Hiç yorum yok:

.

.