2 Mart 2012 Cuma

47 Yaşındaki Yasmin Le Bon'un Güzellik Sırrı:

Onun sırrı nedir?  47 onu genç bir görünüm rağmen, Yasmin Le Bon diye sıkı bir güzellik rejimi yok diyorKadının en iyi arkadaşı: modeli o hala sert parti değil, aynı zamanda onun köpekleri ile rahatlatıcı seviyor olabilir Easy Living söyledi
Annesi İngiliz, babası İran'lı olan 47 yaşındaki eski süpermodel Yasmin Le Bon, kusursuz  ve genç bir görünüme sahip olmasının sebebinin şimdiki  yaşam tarzının olduğunu söylüyor.
Duran Duran yıldızı Simon Le Bon ile evli olan model,   'Aslında ben bu yüzü hak etmiyorum, hayatım boyunca bunu sabote etmeye çalıştım. ' itirafında bulunuyor.
80'lerin;  1.75 boyundaki süpermodeli Yasmin Le Bon güzelliğini ve genç görünümünü  nasıl koruduğu hakkında verdiği güzellik ipuçlarında ise sıkı bir güzellik rejimi olmadığını,
fakat son zamanlarda keşfettiği sırrın  sadece SU & UYKU olduğunu ve de sanılanın aksine plastik cerrahi olmadığını söylüyor.
 Amber  Rose 22, Saffron Sahara 20 ve Tallulah Pine 17  adında üç kız annesi olan  İngiliz güzel hâlâ aşık olduğu 26 yıllık kocası ile hayatının artık tümüyle rock n 'roll olmadığını itiraf ederek,  boş zamanlarında  bulmaca yapmayı,  evlerinin yakınında köpekleriyle  yürümeyi ve de  çay içmeyi çok seviyor.
"Ben vücudumu dinledim çok memnunum,
üstelik  kendimi yaşlanıyor gibi de  hissetmiyorum zaman durmaz ki" diyor.
"mailonline"

7 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Darısı Türk baayanlarına diyelim .)

Adsız dedi ki...

İnsanın kendini genç ve dinamik hissetmesi, genç ve dinamik olarak kalmasının en büyük sebebi. Ne hissedersen, o olursun.. Kuantum düşüncesinin temel taşlarından birisidir.. Neyse konuyla alakası yok ama ayakkabılarına bittim :))

aylin dedi ki...

Aman neyse bu genetik miras dememiş.Nasıl yiyorlar bizi

Malla dedi ki...

Stil direktörü : Amin... amin:))

Malla dedi ki...

Hobicoffee: :)) hakikaten ayakkabılar çok şık, kadın da taş gibi maşallah!...

Malla dedi ki...

Aylin : Yasmin en azından samimi, diğerleri gibi havadan atmamış:)

SporLife.net dedi ki...

özel spor hocasını ve diyetisyen uzmanlarını da unutmamak lazım. ayrıca her hafta girdiği sağlık kontrolleri ve stresten uzak yaşam tarzı da sözüm ona bu ünlü arkadaşların sağlıklı yaşaması için olmazsa olmaz şeyler :)

.

.