26 Mart 2012 Pazartesi

SJP, Annesi & İkiz Kızları ve " “The Carrie Diaries"

Mutlu yıllar SJP!  Sarah Jessica Parker bir kutlama bash bugünden sonra annesi ve kızları sindirmeye onu New York eve geri dönüyor fark edildi Sıkı tutunuyorum: dikkatli oyuncu emin o taksiden dışarı Tabitha ona yardım yaptıPretty pembe (ve mavi): Marion ve Tabitha kendilerine özgü kıyafetler giydiPretty pembe (ve mavi): Marion ve Tabitha kendilerine özgü kıyafetler giydi
  47. doğum gününü kutlayan Sarah Jessica Parker, 3 kuşak birarada...
 Aktrist  ikiz kızları ve annesi Barbara ile görülüyor.
Marion ve Tabitha'ya kendilerine özgü kıyafetler giydiren SJP, yaşlandığını itiraf ederek, yeni bir Sex and the City projesinde , Sex and the City’nin öncesinin anlatıldığı   yeni dizi “The Carrie Diaries (Carrie Günlükleri)”nde Carrie’nin gençliğini canlandıran genç oyuncu AnnaSophia Robb'a  motive edici bir mektup gönderdiğini de saklamıyor.
 

annasophia-robb-SEX-AND-THE-CITY-Prequel-Series-THE-CARRIE-DIARIES.jpg (600×360)
   AnnaSophia Robb

Bu yeni dizide Carrie, lisede olacak. Birinci sezon Carrie lisedeki ilk yıllarında hayata seks ve aşk sorularını sormaya başlayacak.
80’li yıllarda geçecek olan dizide Carrie lise yıllarının sonlarına doğru en yakın arkadaşı Samantha Jones (Kim Cattrall) ile tanışacak.
 İşte genç Carrie Bradshaw, AnnaSophia Robb sette:
Sarı dalgalı uzun saçları hariç Carrie'nin hiç gençliği gibi değil, SJP çok ince uzun yüzlü, resmen yuvarlak yüzlü bir kız seçmişler bence:)  Samantha Jones'un gençliğini oynayacak deseler neyse... Haksız mıyım?

     

*mailonline*

3 yorum:

Çömezin Dünyası dedi ki...

SJP dan sonra bu kız olmaz hakikaten zaten kadın rolüne öyle oturmuşki bence kim olursa olsun tat vermez diye düşünüyorum.

İrem dedi ki...

gerçekten ben de daha çok benzeyen birini oynatmalarını bekliyodum,şaşırdım:)

onlyhello.blogspot.com

Malla dedi ki...

Çömez.D- İrem:Doğru söze ne denir ki, aynı fikirdeyiz:)

.

.