29 Ağustos 2012 Çarşamba

Ebru Akel'in Düğün Ayakkabıları ve Davetiyesi


Bu akşam,  Özer Sancak ile dünya evine girecek olan  sunucu Ebru Akel'in tüm gayretlerine rağmen düğün detaylarını saklayamadığı  görülüyor.

Ebru Akel, düğün öncesi kına gecesini Göynük’te gerçekleştirdi. Göynük Akşemsettin Oğlu Konağı’nda gerçekleşen kına gecesinde dualar okutuldu, musiki ziyafeti sunuldu. Kınadan sonra tarihi hamamda gelin hamamı töreni gerçekleştirildi. Üç gün boyunca Göynük’te kalan Ebru Akel ve nişanlısı Özer Sancak, Göynüklülerin ilgi odağı oldu. Göynüklülerle bol bol fotoğraf çektiren Akel, gelin arabasıyla da tarihi kasabada tur attı.

 Davetiyelerinin üzerinde bulunan küçük prensi ayakkabılarına da taşıyan Akel, el yapımı ve organik el boyamasından olan ayakkabılarına 600 TL verdi.
 İzmirli tasarımcı ’Sanemiko by Sanem Sevgen’ imzası taşıyan ayakkabının arkasında kalplerde damadın baş harfi ’Ö’ ve gelinin baş harfi ’E’ yazıyor.
Beyaz üzerine rengarenk tonların kullanıldığı ayakkabı yüksek topuğu ile dikkat çekerken ayakkabının altında ’Darısı başına’ listesi ve çiftin düğün tarihi yer alıyor.
 4 günde yaptırdığı Swarovski taşlarla süslü olan ayakkabı için çok titizlenen Akel, düğünün her detayıyla bizzat kendi ilgileniyor.




*hurriyet.*

2 yorum:

madammoda dedi ki...

Ebru Akel'i çok severim ama evleneceği duymamıştım nasıl olduysa :)) Ama gelin ayakkabılarını Sanemiko'ya yaptırmasına çok sevindim :))

Yenisezon dedi ki...

Ellerinize sağlık yenisezon elbise modellerini oldukça başarılı buldum.


.

.