12 Ağustos 2012 Pazar

Tommy Hilfiger 2012 | Minimalist+Bohem+Vintage

TOMMY HILFIGER SONBAHAR/KIŞ 2012 KADIN KOLEKSİYONU:
0 (1280×820)
0 (1067×1600)
 Tommy Hilfiger, Sonbahar-Kış 2012 Kadın Koleksiyonu’nda klasik ve preppy unsurlarını cesur bir biçimde harmanlıyor.
Koleksiyonun tamamında hissedilen maskülen giyim etkisi yenilikçi bir bakış açısıyla tekrar yorumlanıyor. Üç farklı Day Tripping temasıyla tanıtılan koleksiyon kalıpları, dokuları, renk blokları ve yenilikçi formları karıştırarak unutulmaz silüetler yaratıyor. Tasarımlarıyla modaya yön veren marka Tommy Hilfiger, Sonbahar-Kış 2012 Kadın Koleksiyonu’nda yer alan Day Tripping temasında altmışların minimalizminden ve yetmişlerin bohem tarzından ilham alıyor. Bu tema Amerikalıların en sevdiği uğraşlarından olan kendi arka bahçesinde neler olduğunu yeniden keşfetmeyi ve ‘eski’ olanı beklenmedik ve tamamıyla orijinal başka bir şeye dönüştürmeyi anlatıyor
TOMMY HILFIGER SONBAHAR/KIŞ 2012 ERKEK KOLEKSİYONU:

0 (1280×846)
Tommy Hilfiger Sonbahar-Kış 2012 Erkek Koleksiyonu altmışların minimalizminden ve yetmişlerin bohem tarzından ilham alıyor.
Day Tripping koleksiyonunda Hilfiger ailesinin maceralarını, yaşama sevgisini ve Amerikalıların kendi çevrelerini yeniden keşfetme merakını anlatıyor. Bu koleksiyonda genç ve yaşlı, vintage ve yeni, resmi ve rahat gibi tarzların keyifli bir biçimde harmanlandığını görüyoruz.
 Day Tripping bize hayatın çabasız, kolay ve eğlenceli olduğunu hatırlatıyor.
 Antiquing temasının renk paleti, sonbaharı karşılayan bir şehrin renklerini yansıtıyor.
Yağmurluk veya trençkotların dikkat çektiği tema Tommy Hilfiger’ın klasik renkleri olan kırmızı, beyaz ve lacivert, yumuşak grilerle ve kırçıllı tonlarla harmanlanmış.
 Polar ve yünlü gibi daha kalın kumaşlar ve deriler, yama ve astar gibi dikkat çekici detaylarla ortaya çıkıyor. Klasik preppy gömlekler ve chino pantolonlar, rahat bir yağmurluk veya yün ceketler ile birlikte kullanılarak şehirli bir tarz kazanıyor.
*basın bülteni*

Hiç yorum yok:

.

.