18 Ağustos 2012 Cumartesi

Uma Thurman ve 1 Aylık Kızı

Newest member of the Thurman brood: Uma debuted her one-month-old baby daughter in New York todayMum's the word: The tot's name is yet to be revealed to the public but she is Uma's first child with Arpad Busson
Bir ay önce Arpad Busson'dan  ilk çocuğunu doğuran  Uma Thurman bebeği ile kameralara yakalanmış.
 10 ve 13 yaşında çocukları olan  42 yaşındaki Kill Bill yıldızı, yeni anne öpücükler kondurduğu kızını baykuş baskılı bir örtüye sarmış.
Kendisi ise soluk mavi bir üst, paçaları kıvrılmış gri bir pantalon ve klasik siyah babetler giymiş.
Kolunda da muhtemelen bebeğinin eşyalarını koyduğu siyah bir çantayla, ayrıca bohem tarzı bir  çantası daha var..
Her mother's good looks: The baby displays a shock of light brown hair and a strong resemblance to Uma

Bebek aşk: o bir aylık öper dikildi olarak üç makyaj ücretsiz annesi sevindi baktıBebek aşk: o bir aylık öper dikildi olarak üç makyaj ücretsiz annesi sevindi baktı

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Şu 1havalar sitesinde kendi bloğunuza, genel kesime sesleniyorum, link vermeniz çok sıkıcı. Reklam gibi durmaktan öteye gidemiyor, oldukça basit bir hareket. Orası başka, burası başka. O sitede haberin altına 'konu ile ilgili düşüncelerimi öğrenmek için siteme buyurun' gibi bir yazı görünce tıklayıp baktım. Bebeğin ve annenin üzerindeki şeyleri yazmışsın. Boş. Bunun için link verilir mi yahu? O sitede olan orda kalsın, böyle içi boş ayrıca linklere gerek yok.

Malla dedi ki...

Adını vermediği için nasıl hitap edeceğimi bilemediğim arkadaş, yazdığınız konuyla ilgili sizi bilgilendireyim: Bu gibi karşılıklı çalışmalarda bu işler böyle işler. Böyle olması etik olduğu için. Hergün oraya emek ve zaman harcayarak yapılanların karşılığı bloglara link verilerek emeğe saygıdan başka bir şey değildir bu eleştirdiğiniz. Yani parayla pulla reklamla ilgisi yok sandığınızın.
Bu dünyanın heryerinde böyledir. bilmiyorsanız öğrenmiş oldunuz.

.

.