4 Ekim 2012 Perşembe

Lady Gaga'nın Çengelli İğneli Tarihi Versace'si

lady gaga1994 Mayıs, Ekim 2012, Elizabeth Hurley Lady Gaga
Lady Gaga'yı  kendine özgü ve sıradışı elbiseleriyle tanıyordu tüm dünya; ta ki bugüne kadar...
 Birbirinden ilginç kostümleri ve sıradışı hareketleriyle sık sık gündeme gelen müzik dünyasının asi kızı Lady Gaga, 1994 yılında 'Dört Nikah Bir Cenaze' filminin Londra galasında Liz Hurley’nin giydiği Gianni Versace tasarımı çengelli iğneli elbiseyle pek bir havalı görünüyor..
 Sahnede olsun, herhangi bir davete giderken olsun  giydiği elbiselerin bir benzeri olmayan  Lady Gaga geçtiğimiz gece Milano'da herkesi şaşırtan Versace imzalı 'tarihi' bir elbise ile karşımıza çıktı.
Cüretkarca taşıdığı elbiseyi sallanan altın küpeleri ve güneş gözlüğü ile kombine etmeyi tercih eden Gaga, sade ama şuh makyajıyla dikkat çekti. Yıllar önce galaya katılırken Versace imzalı çengelli bu elbiseyi giyerek hafızalara kazınan Liz Hurley'den sonra Lady Gaga'nın bu elbiseyi seçmesi şimdiden magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı bile.
 Magazin basını Liz Hurley mi, Lady Gaga mı diye kimin daha iyi taşıdığı konusunu tartışa dursun; makyajı, koluna ve kulağına taktığı sade aksesuarlarıyla Lady Gaga bu elbise içinde her zamanki gibi oldukça iddialı ve de görünüyor...
lady gaga
Gaga  çengelli iğneleri çok seviyor olmalı ki  başka bir çengelli iğneli Versace elbise ile.
Lady Gaga ayrıca son zamanlarda aldığı fazla kiloların eleştirisi ile de  karşı karşıya.

2 yorum:

baharın kızı dedi ki...

bak şimdi...botu nasılda ilham verdi bana.......siyah botların üzerine simle resim ve isimle yazılabilir di mi???

Malla dedi ki...

olabilir niye olmasın, değişik olur, kimsede yok.

.

.