30 Aralık 2012 Pazar

Mavi&Beyaz Scarlett Johansson


White hot: Scarlett Johansson smoulders in the latest issue of Elle magazine wearing striped crop top, high-waisted skirt with sheer paneling and tan peep toe ankle boots
İngiliz Elle dergisinin  Şubat 2013  sayısına kapak yıldızı olarak poz veren , 28 yaşındaki
 Scarlett 'e retro etkisi içinde  taze (fresh) renkler kullanılarak modern bir makyaj yapılmış.
Scarlett'in saçlarına  ise  vintage bir havada  90'ların grunge tarzı  eklenerek gölgeler yapılmış ve de çağdaş bir yorumla  yumuşak  dalgalar oluşturulmuş.
Şifon ile kombinlenmiş yüksek belli kalem etek, sade kalın çizgili kısa üstün birbirine  uyumunu vurgulamak üzere tasarlanmış ve ankle botlarla tamamlanmış.
Ice queen: Hitchcock was known for his love icy blondes, and in the new biopic about the director Scarlett is clearly a great choice for the role of Psycho star Janet Leigh
Mavi ve beyaz saten elbise Scarlett'te de  Marilyn Monroe, Audrey Hepburn ve Ava Gardner 'da durduğu gibi muhteşem duruyor.
Tam mülakat Elle dergisi İngiltere baskısı Şubat sayısında bulunabilir: Exclusive
Buz kraliçesi: Hitchcock filminde Psiko (Sapık) 'ın yıldızı Janet Leigh'in oynadığı rolü üstlenen 28 yaşındaki yıldıza bu rol , bugüne kadar ki  kariyerinde önemli bir başarı kazandırmış.
Perfect choice: There was no question about Scarlett's aesthetic ability to take on the role of Janet Leigh in Hitchcock
Mükemmel bir seçim: Hitchcock filminde  Janet Leigh'in  rolünü üstlenen Scarlett'in  role her bakımdan çok uygun olduğu görülüyor.

1 yorum:

xmedy dedi ki...

Çok güzel bir görüntü ortaya çikmis. Insani etkiliyor.. Mavi ile beyazin uyumu da tek kelime ile harika..

.

.