14 Mart 2014 Cuma

Gwyneth Paltrow'un Egzersiz Sırrı !

gwyneth paltrow tracy anderson bikini egzersizi glr
Ünlü Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, bikini ile hissettiği özgüveni spor eğitmeni Tracy Anderson ile yaptığı çalışmaya borçlu.
Bu çalışmanın sırrı sadece bir sopa.
Siz de bir süpürge ya da paspas sapı ile aynı egzersizleri yapabilirsiniz. Vücudunuzun her iki tarafı için her harekette 20 tekrar yapmanız gerekiyor. Bu egzersizleri haftada dört kez yaparak bir alışkanlığa dönüştürmeniz önemli.
 Tracy Anderson, zamanla tekrarları 30’a da çıkararak çalışmanızı hızlandırabileceğinizi söylüyor.
 Spor eğitmeni Anderson’dan Gwyneth Paltrow’un bikiniye hazırlık egzersizleri :spor egzersiz glr
1. hareket
 Ayaklarınızı kalça genişliğinde açarak ayakta durun. Sopayı sağ tarafınızda bulundurun. Elinizle sopanın tepesinden tutun. Sağ bacağınızı biraz öne çıkarın, sağ ayağınız da fotoğraftaki gibi dışa dönük olsun. Kalçanızdan öne eğilirken sopayı denge sağlamak için kullanın. Sağ bacağınızı yukarı kaldırın ve sağ arkanıza doğru uzatın. Sol eliniz yere doğru durmalı. Sonra başa dönün ve hareketi 20 kez tekrar edin. Sonra sol tarafınızla aynı hareketi yapın. Bu hareket karın kasları, popo ve bacakları çalıştırır.
spor egzersiz glr


2. hareket
 Dizlerinizi birleştirerek ayakta durun, ayak parmak uçlarınız dışa dönük olsun. Sopayı önünüzde bulundurun ve sol elinizle tepesinden tutun. Fotoğraftaki gibi, olabildiğince çökün, sonra kalkın, sol bacağınızı arkanızdan yükselterek, kalçanızdan gövdeniz neredeyse yere paralel gelecek kadar eğilin. Sonra başa dönün ve hareketi 20 kez yapın. Diğer tarafta da aynı hareketi uygulayın. Bu hareket popoyu ve kalçaları çalıştırır.
spor egzersiz

3. hareket
 Sopa omuzlarınızın arkasında olacak şekilde diz üstü oturun, kollarınız sopayı sarsın. Sağ elinizi yere koyacak şekilde sağa eğilin, sonra sol dizinizi yana doğru kaldırın ve uzatın. Başa dönerek hareketi 20 kez tekrarlayın. Sonra vücudunuzun diğer tarafında aynı hareketi yapın. Bu hareket kolları, sırtı, karnı, popoyu ve bacakları çalıştırır.
spor egzersiz

 4. hareket
 Sol avuç içiniz yere gelecek şekilde uzanın, sağ elinizle, sağ bacak içinde dik duran sopayı sımsıkı tutun. Sol bacağınızı fotoğraftaki gibi yere paralel gelecek şekilde kaldırın. Sonra sol ön kolunuzu yere düşürün ve sol bacağınızı arkaya doğru uzatın. Hareketi 20 kez tekrarladıktan sonra diğer tarafınızda da uygulayın. Bu hareket popoyu, omuzları, kolları, karnı, yan karın kaslarını, kalçaları ve bacakları çalıştırır.
spor egzersiz


 5. hareket
 Dizleriniz üzerinde durup, sol elinizi sırtınızdan dolayıp sağ tarafta bulunan sopayı sıkıca tutun. İleri doğru eğilin ve sağ elinizi yerde tutun. Sol ayak bileğinizi fotoğraftaki gibi sağ topuğunuza koyun. Sonra sol bacağınızı arkaya doğru kalça yüksekliğinin üstünde uzatın. Başa dönün ve hareketi 20 kez tekrarlayın. Sonra diğer tarafınıza geçin. Bu hareket omuzları, karnı, popoyu ve bacakları çalıştırır.
spor egzersiz glr

 6. hareket
 “S” oturuşu hareketinde, önce sağ tarafınıza uzanın. Sağ ön kolunuzla yere tutunun. Dizlerinizi bükün ve önünüzde dik duran sopayı sol elinizle tutun. Sol ayağınız fotoğraftaki gibi sağ baldırınızın arkasında dursun. Sol bacağınızı, sağ dizinizin üzerine kadar döndürerek arkanıza uzatın. Başa dönüp hareketi 20 kez tekrarlayın. Sonra diğer tarafınıza geçin. Bu hareket omuzları, kolları, sırtı, karnı, popoyu ve bacakları çalıştırır.
*Pudra.com*
*Self.com*
♥  Follow Me on Bloglovin   

Hiç yorum yok:

.

.