23 Ekim 2013 Çarşamba

Prenses Kate'in Dümdüz Karnının Sırrı

Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı
Cambridge Düşesi Prenses Kate, 22 Temmuz'da oğlunu doğurduktan sonra görüntülendiğinde, doğum kilolarını kısa sürede vermesiyle büyük övgü toplamıştı.
 Ancak Kate, geçtiğimiz günlerde üç aylık oğlu Prens George'u babasıyla birlikte Kensington Sarayı'nda bırakıp  başkanlığını yaptığı  SportsAid Derneği'nin genç sporcuları desteklemek için yapılan voleybol antrenmanını izlemeye gittiğinde sahaya inip voleybol oynayınca herkesi şoke etti.
 Herkesin şaşırmasına neden olan şey, Kate'in karnının dümdüz oluşuydu. Kate'in karnı öylesine düzdü ki fotoğrafları görenler onun sadece üç ay önce doğum yapmış bir kadın olabileceğine inanamadı.

Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrıPrenses Kate'in dümdüz karnının sırrı
Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı
      Kate, tam 12 punto yüksekliğindeki topuklu ayakkabılarıyla 'smaç bastı'.

Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrıPrenses Kate'in dümdüz karnının sırrı
Prenses'e yakın kaynaklar düşesin “iddia edildiği gibi Dukan diyeti yapmadığını” söyledi. Kate'in sadece yemek porsiyonlarını küçük tutarak, bebeğini emzirerek, uzun yürüyüşlere çıkarak ve doğum sonrası yoga derslerine katılarak eski formuna döndüğü iddia edildi.
Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı
Kate Middleton’ın lisedeki kayak takımından yakın arkadaşı 29 yaşındaki Emma Sayle, Düşes’in hamileliği boyunca da düzenli olarak egzersiz yaptığını ve sadece 13 kilo aldığını söyledi.
Life and Style dergisine konuşan Sayle “Hamilelik boyunca Kate düzenli olarak spor salonuna giderek ve koşuya çıkarak formda kaldı. O zaten egzersiz yapmayı da çok sever. Hamileyken bol bol yüzüp pilates yaptı. Bu da onun bebek kilolarından kolay kurtulabilmesine imkan verdi” dedi. Diyetisyenler Kate Middleton’ın bebek kilolarından kolay kurtulmanın en sağlıklı yöntemini seçtiğini ve hamileliği boyunca sürekli aktif olarak ve aşırı yemek yemeyerek kilo alımını minimuma indirdiğini söyledi.
Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı
Uzmanlar, hamile kalmadan önce günde bir saat spor yapan ve sağlıklı beslenmeye özen gösteren Kate’in genç yaşı ve vücut yapısı da göz önünde bulundurulduğunda kilolarını kolaylıkla vermesinin şaşırtıcı olmadığını belirtti. Kate'in genetik yapısı açısından şanslı olduğu, anne ve kız kardeşiyle olan fotoğraflarına bakınca açıkça görülüyor.
Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı
Beslenme Uzmanı ve Diyetisyen Serkan Tutar, çok kısa sürede böyle toparlanmanın bir müdahale olmadan pek de mümkün olmadığını söylüyor. Çok genç yaşta doğum yapan ve genetik olarak şanslı olan nadir insanların dışında ünlü ve göz önünde olan kadınların genellikle doğumdan sonra estetik operasyon geçirdiğini belirtiyor.

 Yine de hamilelik süresince ve doğumdan sonra bir uzmandan yardım alarak beslenmek ve spor yapmak vücudun doğal yollardan toparlamasının tek yolu.

 Beslenme Uzmanı Tutar, hamileler için şu önerilerde bulunuyor:

 "Kısa zamanda hızlı kilo kayıpları için metabolizmayı ciddi anlamda hızlandırmak önemlidir. Bunu yapabilmek için öncelikle besinlerin termojenik etkisinin kullanılması gereklidir. Termojenik etki besinlerin vücutta sindirilirken vücudun yakmış olduğu kalori anlamına gelmektedir ki bu en yüksek et, tavuk, balık gibi hayvansal kaynaklı protein içeren besinlerde olmaktadır.

Ayrıca her gün düzenli olarak hızlı tempo yapılan uzun süreli egzersizlerde kişilerin kilo kayıplarını ciddi anlamda arttırmaktadır.

Hızlı kilo kaybı için 3. kural ise düzenli ve uzun süreli emzirmedir. Emzirme de ilk olarak sıvı süt olarak adlandırılan süt gelirken emzirme süresi uzadıkça yağlı süt gelmeye başlar ki bu süt vücudunuzdan 500 kalorinin gitmesi anlamına gelmektedir. Emziklilik döneminde anne sütünün azalmaması ve hızlı kilo kaybı sağlamanız için bu 3 kuralı uygulayabilirsiniz."
{hürriyet]
♥  Follow Me on Bloglovin 

Hiç yorum yok:

.

.