18 Aralık 2013 Çarşamba

7 Günde Sevgili Bulmanın Püf Noktaları

Free People FP New Romantics Could You Be Loved Dress http://www.freepeople.com/whats-new/fp-new-romantics-could-you-be-loved-dress/
Sevgilim yok diye sızlanmaktansa hemen uygulamaya geçmek ve biraz çaba göstererek yalnızlıktan kurtulmak için ne duruyorsunuz!
7 Günde ve Sadece 8 Adımda Sevgili Bulmanın Yolları!

1- Görünüşünüzü Yenileyin
.
 Epeydir yalnızdınız ve neredeyse evden dışarıya çıkamıyordunuz. Ama artık dışarı çıkmanızın vakti geldi. Bir süredir özen gösteremediğiniz dış görünüşünüzü elden geçirin. Çünkü insan önce kendini beğenmeli. Kendini beğenmeyen birinin başkasını beğenmesi düşünülemez bile. Tabiki beğenilmek de kaybettiğiniz özgüveninizi yeniden kazanmazınızı sağlayacaktır. Örneğin saçınızı kestirin ya makyaj stilinizi değiştirin, giyim tarzınızda yenilikler yapın. Hatta imkanınız varsa daha önce hiç denemediğiniz bir imaja bürünün, kendinizi ve çevrenizdekileri şaşırtın!

2- Çevrenizi Değiştirin
Sometimes I feel like I’m lying beside you in a dream, and for a while I’m ok, whatever that means.
 Çevre demişken; daha önceden gittiğiniz mekanlardaki herkesi zaten tanıyorsunuz. Bu yüzden yepyeni mekanlar keşfedin. Yaşam tarzınıza uygun yerlerde sizin gibi düşünen, ortak noktalar yakalayabileceğiniz insanlar vardır. Onlardan biriyle bir kadeh içki ya da bir fincan kahve ile başlayacak sohbet, bir süre sonra tutkulu bir aşka dönüşebilir. Yeni ortamlara girmekten çekinmeyin, yakın bir arkadaşınızla birlikte keşfe çıkın ve gözünüzü dört açmayı da unutmayın! :)

3- Kalabalığa Karışın
.
 Alışveriş merkezleri, sinemalar, çay bahçeleri, kafeler, barlar, yeni insanlarla tanışmak için uygun fırsatlar bulabileceğiniz yerlerdir. Toplu taşıma araçları da size yeni fırsatlar yaratabilir. Tesadüfler insanın hayatını bazen tamamen değiştirebilir. Başınızı önünüze eğip yürümekten vazgeçin ve her an tetikte olun, çevrenizde olup bitenleri takip edin; belki birileri de sizi takip ediyor olabilir! ;)

4- Arkadaşlarınızı Arayın
Funny
 Dostlarınızı aramaktan çekinmeyin
Onlar sayesinde çevreniz değişebilir. Kim bilir, belki de dostunuzun o güne kadar görmediğiniz bir arkadaşı, sizin sevgili adayınızdır. Dostlarınızla çıkın, dolaşın, eğlenin. Hatta onları sizinle buluşmaya, tanımadığınız arkadaşlarını getirmeye zorlayın. Bir ev partisi ya da kalabalık bir yemek daveti alırsanız sakın kaçırmayın, mümkün oldukça fazla insanla tanışmaya bakın; mutlaka birilerinin size uygun bekar bir arkadaşı vardır.

 5-Yeni mekanlar, Yeni ortamlar
Playlist of happy music - stop and smell the roses!
 6 gün çok kısa demeyin. Bir dans kursuna ya da kısa süreli bir workshopa kaydınızı yaptırın. Mutlaka bir partneriniz olacaktır. Kimbilir, belki de aradığınız odur. Size uygun bir hobi mutlaka vardır; dil kursu, fotoğraf gezileri, haftasonu trekking turları vs. Birinden birini seçin ve başlayın hemen. Yeni insanlarla tanışmak için onların ayağınıza gelmesini beklemeyin, siz onlara gidin!

6-Potansiyel Adaylar
Mark Darcy & Bridget Jones | Bridget Jones's Diary (2001)     #colinfirth #reneezellweger #couples
 Telefon rehberinizi ve MSN listenizi bir gözden geçirin. Sohbetinden, birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız birileri vardır elbet. Evet, daha önce sadece arkadaş gözüyle bakıyordunuz ona ama her an herşey olabilir. İş yerinizde sizi çok güldüren arkadaşınız, geçerken bakmaktan gözlerinizi alamadığınız karşı masadaki çocuk ya da okulda sizden birkaç sıra arkada oturan yakışıklı genç neden sizin yeni sevgiliniz olmasın? Hem eski anılarınızı tazelemiş olursunuz, hem de arayı kapatmış olursunuz... Arkadaşlarınızla arayı fazla açmamaya bakın!

 7-Etrafa daha Dikkatli Bakın
✕ Love. love. love.
 Artık daha iyi bir gözlemci olmak zorundasınız. Hani meşhur bir hikaye vardır; sizi kırmızı bir ışıkta beklerken, aşk karşı tarafa yanan yeşil ışıkta geçti gitti bile diye.. O zaman yeşil ışıkta geçenleri de izlemelisiniz. Size “Gözün dört dönüyor” deseler de aldırmayın. Etrafınıza dikkatlice bakmaya devam edin. “Ben bu adamla birlikte olamam, hiç tipim değil” gibi bir ön yargı içine girmeyin, ilk izlenimler aldatıcı olabilir, herkese eşit derecede şans verin, dış görünüş her şey demek değildir...

8- İnterneti Hafife Almayın
Peek™ Plus Internet Baby Monitor System
 Devir internet devri. Artık 3 yaşındaki çocuklar bile internet kullanıyor. Yeni insanlarla tanışmak için internetten faydalanın. Chat odaları, çöpçatan siteleri, sosyal ağlar, sevgili olma potansiyeli olan gizli cevherleri açığa çıkarır ve size çok büyük kolaylık sağlar. Ama internet ortamında insanların kendilerini farklı gösterebildikleri ihtimalini aklınızdan çıkarmayın. Tanımadığınız insanlara özel bilgilerinizi vermeyin ve mutlaka kalabalık bir yerde buluşmaya özen gösterin, hatta bir arkadaşınızla birlikte giderseniz daha güvenli olacaktır.
Vee Sonunda !....
<3
/yasamtv.blogspot.com/
♥  Follow Me on Bloglovin

2 yorum:

minikmini dedi ki...

hepsi güzel de,güven duygusu çok önemli,kimin ne olduğu belli değil :(

Malla dedi ki...

insanın gözünün içine baka baka yalan söyleyenler ortadayken gerçekten çok zor:(

.

.