21 Mart 2014 Cuma

Burcunuzun Parfümünü Öğrenin

<3 regalosoutletonline.com <3 - Los mejores perfumes y esencias que te dejarán asombrada
Kullandığınız parfüm, sizi en iyi şekilde tanımlar ve size dair ipuçları verir. O yüzden parfüm alırken sadece burnunuza hoş kokan notaları değil, burcunuza, karakterinize uygun kokuları tercih etmelisiniz. Bu sayede hem teninize hem de kendinize en uygun parfümü seçmiş olur, kendinizle bütünleşen kokuya sahip olursunuz.
 Koç:
 Cesur, dinamik ve lider bir yapıya sahip koç kadını, kendi haklarını ve sevdiklerinin haklarını savunmak için her şeyi göze almaya hazırdır. Maceraperest ruhu ve içindeki tükenmek bitmeyen enerjisiyle dikkat çeken koç kadını için Versace Bright Crystal şahane bir seçim.
 Boğa:
Yetenekli, kendilerine ait öz değerleri ve inançları olan boğa kadınları fikir ve alışkanlıklarına sahip çıkarlar. Venüs tarafından yönetildikleri için Gucci Flora gibi feminen ve romantik kokular onlara uygundur.
 İkizler:
Yaratıcı, hayal gücü kuvvetli ve esprili ikizler kadınları, konuşmayı seven, iletişim yönü güçlü kadınlardır. Farklılıklardan hoşlanırlar ve birbirinden değişik kokuları denemekten çekinmezler. DKNY Golden Delicious cana yakın ikizler kadınının parıldayan karakterine göre hazırlanmış.
 Yengeç:
Hassas ve duygusal olan yengeç kadınları, evcimen yapısıyla ve uysallığıyla dikkat çekerler. Ev yaşantısına önem veren yengeçler için Pure DKNY karmaşık olmayan, ahenkli bir kokudur.
 Aslan:
Sanatçı ruhlu aslan kadınlarının hayatlarında net çizgileri vardır ve ilişkilerinde sadakate oldukça önem verirler. O yüzden Escada Incredible Me gibi keskin kokular aslan kadınına çok yakışır.
 Başak:
 Detaylara önem veren başak kadınları hayatın her alanında titiz ve planlı olmayı severler. Planlı yaşamaya özen gösterir, hayatlarındaki çoğu kişiye ve alışkanlıklarına sadıktırlar. Değişikliği pek sevmeyen başak kadınları için huzur veren bir koku olan Calvin Klein Eternity Moment ideal bir seçim.
 Terazi:
 Sakin kişilikleriyle çevresindekilere huzur veren bu kadınlar büyüleyici bir doğallığa sahiptir. Sosyalleşmeyi, yeni dostluklar kurmayı oldukça severler. Onları tamamlayacak kokular Giorgio Armani Idole gibi baharatlı ve egzotik kokulardır.
 Akrep:
Akrep kadınları duygusaldır ve çevresindekilerin hiç ummadığı konularda bile tutkulu bir tavra sahiptir. Bu nedenle tıpkı akrep kadını gibi romantik esintilere sahip olan Ralph Lauren Romance’i keyifle kullanabilirler.
 Yay:
Özgürlüğüne düşkün yay kadınları hayata entelektüel bir bakış açısıyla bakarlar. Gezmeyi, yeni kültürler tanımaya açıktır ve değişik olan her şey onların ilgisini çekmeye yeter. Enerjileri ve iyimser ruhlarından dolayı Burberry London yay kadınına yakışacaktır.
 Oğlak:
Son derece sorumluluk sahibi ve güvenilir olan oğlak kadınları, hedeflerine ulaşmak için çalışır. Uzmanlar iyi bir iş kadını profili çizen oğlak kadınlarının işlerinde her daim gıpta edilecek kişiler olduğunu belirterek onlara Gucci Envy Me’yi öneriyor.
 Kova:
 Kova kadınları, inatçı, deneysel, sıra dışı ve farklılıkları seven insanlardır. Genellikle çeşitli ortamlarda, farklı insanlarla iletişim içinde olurlar. Yenilikçi, doğal, çiçeksi ve sıcak kokuları tercih eden kova kadınlarına farklılık katacak Burberry Touch’ı önerebiliriz.
 Balık:
Zodyak’ın en çekingen, naif kadınları olan balıklar, yaşam enerjilerini tıpkı balıklar gibi sudan alırlar. Suyun berraklığı ve saflığı balık kadınlarının ruhlarına yansır. Anaçlıklarıyla etrafına sevgi saçan balık kadınına en uygun kokular Estee Lauder Pleasures Intense gibi çiçek kokularıdır.
<3 regalosoutletonline.com <3 - Los mejores perfumes y esencias que te dejarán asombrada
/ozgurkocaeli/Alev Uçar/
♥  Follow Me on Bloglovin  

Hiç yorum yok:

.

.