9 Mart 2014 Pazar

Yaratıcı Fikirlerle Dolu Bir Ev ♥



Ben gerçekten farklı stillerin cesurca karışımını çok beğeniyorum. Sizinle bugün paylaşmak istediğim  endüstriyel ve trendy detayların,  kadınsı ve romantik stillerle  büyük bir karışımı. 
Bu tarz dekorasyonların gerçekten büyüleyici ve çekici olduğunu düşünüyorum. Eğer harika bir natürmort ya da  sevimli dekorasyon detaylarını  keşfetmek isterseniz  oda oda gezebiliriz.

Bunlardan bir kısmının örneğin yatak odasında yapılabilecek muhteşem DIY projeler olabileceğinin  altını çizmek istiyorum - dallardan yatak başı,  eski ahşaplar, kütükler ve  paletlerin  gerçekten benzersiz DIY projeler olduğunu itiraf etmeliyim, ayrıca yatak odasında beyaz bir elbise odaya  romantik bir duygu katmış ... koridordaki  eski  ahşap parçalarıyla beyaz boya ise ... mükemmel...

Bu ucuz ve aynı zamanda modern detaylara  eğer dikkatlice bakarsanız,  söylediğim gibi  evinizi  kişisel dokunuşlar ile gerçekten büyüleyici bir hale getirebilirsiniz. *conceptconstanse*
Eğer benim fark etmediğim daha ilginç bir detay bulursanız lütfen  söyleyin?  Neleri  kaçırdığımı  bana gösterin:)



Gangen til interiørblogger Consept Constance=
spisestuen til interiørblogger Consept Constance
Stuen til interiørblogger Consept Constance
{Görüntüler: klikk fotoğraflar: NIB}
*79ideas*
♥  Follow Me on Bloglovin 

2 yorum:

Adsız dedi ki...

şu babaanne karelerinden oluşan battaniyelerinin renk kombinasyonlarını her görüşümde işte bunu örmeliyim diyorum ama tuhafiyeye yün almaya gidince öyle kalakalıyorum ya da kendi seçtiğim renkler buralarda gördüğüm gibi iç açıcı olmuyo :( naapsak acaba? :)

Malla dedi ki...

doğru benim de öyle oluyor, en iyisi modeldeki renklerden almak, ya da kalmış yünleri değerlendirmek:)

.

.