27 Nisan 2014 Pazar

Apartman Dairesi Dekoru İçin Gerekli 5 Şey

Tasarımcı Lilly Bunn tarafından genç bir müşteri için tasarlanan Manhattan'da bir oturma odası.
     1. Satın alırken 
"Sadece sevdiğiniz şeyleri alın. Almak için yanıp tutuştuklarınız, uzun zamandır almak istedikleriniz, almak için tasarruf ettikleriniz, uzun süre hayatınızın bir parçası olacak şeyler."
 ---Alessandra Branca 
2. Biriktir, biriktir, biriktir
 "Hemen şimdi toplamaya başlayın. Galerilere, sergilere, antikacılara, bit pazarlarına gidin. Seyahatleriniz sırasında bir suluboya resim, bir karakalem veya ilginç bir obje satın alın.
 Koleksiyonlar bir mekana derinlik ve tarih katar. Maceralarınızı, tutkularınızı ve bu ikisinin nasıl bir araya geldiğini gösterir." 
—Sara Story 
3. Profesyonellerden yardım alın
 "Ne zaman bir uzmana başvurmak gerektiğini bilin. Bazı işler için işin ustasını bulmak gerekir ve duvar kağıdı döşemek de onlardan biridir. Lütfen kendiniz denemeye kalkışmayın? Kolay sanabilirsiniz, fakat hiç bir zaman dergilerde anlatıldığı kadar kolay değildir."
 —Betsy Burnham 
4. Sizinle yaşlanacak mobilyalar 
"Birden fazla işlevi olan parçaları tercih edin. Belki bir çalışma masası gönlünüzü çalmıştır, ama evinizde çalışma odası yoktur. Şimdilik onu yemek masası olarak tutabilir ve bir başka eve taşındığınızda daha farklı kullanabileceğinizi bilirsiniz. "
 —Suysel Cunningham ve Anne Foster 
 5. Cesur olun
"Odalarınız küçük dahi olsa canlı, cesur renkleri kullanmaktan kaçınmayın. Çarpıcı bir renk evinizi ilginçleştirmenin yanısıra duvarınıza asacağınız sanat eserini arayıp bulmanız için zaman kazandırır. Modernist olmadığınız sürece içinde sanat eseri olmayan boş bir oda soğuk görünür. Bu nedenle odayı ısıtacak bir duvar kağıdı veya boya rengi kullanmaktan kaçınmayın." 
—Nancy Boszhardt

/housebeautiful./

♥  Follow Me on Bloglovin

Hiç yorum yok:

.

.