27 Mayıs 2014 Salı

2014 Mezuniyet Modası

H&M Conscious Koleksiyonu
H&M Conscious
Hayalindeki gibi bir mezuniyet balosu yaşamak isteyenler için dantel ve ışıltılı taşlarla süslenen romantik modellerin yanı sıra, sırt dekolte detayıyla dikkat çeken modern kesimlere sahip elbiselerin de yer aldığı elbiselerle tüm gözler üzerinizde olabilir.
H&M Conscious Koleksiyonu

Baloların vazgeçilmezi derin sırt dekolteleri ve straplez kesimli elbiseler gecenin en şık genç kızı olmak isteyenler için doğru bir seçim.
 Baharın simgesi çiçekli maksi elbiselerle, pastel tonlardaki mini elbiseler mezuniyet gecesini renklendirmek için ideal.
Tek omuz modelleri hala partilerin en dikkat çekici stillerinden biri olarak koleksiyonlardan seçebilirsiniz.
Romantizm havası estiren danteller abiye koleksiyonlarda etkisini hissettiriyor.
H&M Conscious Koleksiyonu
 Siyah ve beyaz renklerin ağırlıklı olduğu mezuniyet koleksiyonlarında, pembe tonları, menekşe rengi, pudra, mint, şarap rengi ve gece mavisi de abiye tasarımlarda öne çıkıyor.
H&M Conscious KoleksiyonuH&M Conscious Koleksiyonu
H&M Conscious KoleksiyonuH&M Conscious Koleksiyonu

 Modern ve şık erkekler
I'm really glad it's okay to wear dark wash jeans with  a similarly colored shirt. I think the brown blazer makes it.
/pinterest/
Black jacket, white polo, pocket square, and cotton khakis Summer Street-styleV-neck sweater and suitThe secret to the sockless look" is actually wearing socks but the totally no-show kind. I bought three pairs for about 10 bucks at a skate shop. Who knew showing off your ankles would feel so refreshing especially during the summer?Summer

Mezuniyet gecesinde şıklık yarışı sadece bayanlar arasında yaşanmıyor. Erkeklerde bu çok özel gecede karizmatik, şık ve modern olabilmek için özen gösteriyor. Modern smokinler, slim fit gömlekler, renkli blazerlar, astarsız keten ceketler, siyah ve beyazın eşsiz kontrastını yansıtan pantolon ceket takımlar keyifli bir mezuniyet partisinin anahtar modelleri olarak ön plana çıkıyor.
 /instyle/
/özgürkocaeli/
♥  Follow Me on Bloglovin  

Hiç yorum yok:

.

.