30 Haziran 2014 Pazartesi

DIY Eko Güzellik | Saçları Uzatan 3 Sihirli Formül

 Mid- length brown hair with Carmel blending highlites. Color at the base can be warmer (more red) also. Although i would like to move away from that a bit. This is  my favorite option of the entire board.
Saç uzama hızı biyolojik ve çevresel şartlara bağlıdır. Saçın uzamasını etkileyen birçok etken vardır.
Bunlar yaş, beslenme, genel sağlık durumu ve hava durumundaki değişikliklerdir. Örneğin saç çocuklarda yetişkinlerden daha çabuk uzar.
 Ayrıca yaz mevsiminde saçın uzaması, kışa göre daha hızlıdır.
Saçı ya da kılları kesmenin, traş etmenin daha sonraki uzaması veya daha hızlı uzaması üzerinde herhangi bir etkisi yoktur.
Saçlarınız çok yavaş mı uzuyor?
 Bitkilerin gücünden faydalanarak, saçlarınızın hızlı uzamasını ve gürleşmesini sağlayabilirsiniz...

 Hızlı saç uzatma kürü - 1

 Civanperçemi, dövülmüş nar kabukları ve sinamekiyi suda 30 dakika kaynatın. Bu suyu süzüp, losyon kıvamına gelinceye kadar, susam yağı ve çırpılmış yumurta ilave ederek karıştırın. Hızlı saç uzatma sağlayan bu losyon ile saçınızı sık sık yıkayın.

 Hızlı saç uzatma kürü - 2

 Karadut usaresini bir tülbent ile süzüp, bulamaç haline gelinceye kadar, susam yağı ve yumurta ilave ederek karıştırın. Daha sonra bu karışımı 5 dakika ısıtın. Hazırlanan bu hızlı saç uzatma losyonu ile saçlarınızı iki günde bir yıkayın.

Hızlı saç uzatma kürü - 3

 Rendelenmiş turp, suda 30 dakika süreyle pişirildikten sonra süzülür. Elde edilen sıvıya yumurta sarısı ilave edilerek bulamaç haline gelinceye kadar karıştırılır. Hazırlanan bulamaç ile saçlar sık sık ovularak yıkanır.
/mahmure.com/
 foto.pinterest
♥  Follow Me on Bloglovin 

Hiç yorum yok:

.

.