4 Eylül 2014 Perşembe

Angelina Jolie' nin Gelinliği

Holywood’un en gözde çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin dünya basınından saklamayı başardığı düğünün fotoğrafları yayınlandı...
Geçtiğimiz hafta Fransa’nın güneyindeki şatolarında evlenen Holywood’un en gözde çifti düğünleri gibi fotoğrafların hangi medyada çıkacağına kadar bütün organizasyonu detaylıca planladı, fotoğrafları People ve Hello dergisine verdi.
Çocuklarının çizdiği desenlerden gelinlik fotoğraflarda ilk göze çarpan Angelina Jolie’nin gelinliği Versace’nin tasarımcısı Luigi Massi’nin çizdiği gelinliğin duvağında çocuklarının çizdiği desenlere yer verdi. Jolie, bu ilginç gelinlikle ilgili People dergisine, "Luigi ailemizin bir parçası. Ondan başka kimsenin gelinliği tasarlamasını düşünemezdim bile. Luigi çocukları tanıyor ve bu elbiseyi tasarlamak çok eğlenceliydi" diyor.
 Brad Pitt oğlunun kravatını taktı Brad Pitt’in kostümü ise dolabından seçtiği bir takım elbiseydi. Kravatını almayı unuttuğu için oğullarından birini kravatını taktı. Düğünde çiftin 6 çocuğunun her birinin de rolü vardı. Büyükler Maddox ve Pax, (13 ve 10 yaş) annelerini koltuğa getirdiler.

Kızları Zahara ve Vivienne annelerinin nedimeliğini yaptılar. Shiloh ve Know ise çiçek ve konfeti attılar. Düğüne yalnızca 20 kişi katıldı. Brad Pitt davetli sayısını sınırlı tutmalarını, “Bizim için bu önemli günde sakin ve rahat olmamız çok önemliydi. Bu çocuklarımızla paylaşmak istediğimiz çok önemli bir andı ve ailemiz için de çok mutlu bir andı." diye açıkladı.
/mahmure.com/
♥  Follow Me on Bloglovin

Hiç yorum yok:

.

.