2 Eylül 2014 Salı

DIY Güzellik | 1 Dakikada Mükemmel Makyaj

3. She also has issues dealing with clients. They want things that aren't simply possible with their face structures. She tries to keep everyone happy but she can't always do that.
Her sabah yataktan kalkmamak için feda ettiğiniz dakikalarla, evden makyajsız çıkmayı peşin peşin kabul ediyorsunuz. Oysa yüzünüze canlılık katacak, hasta gibi görünmenizi engelleyecek yöntemlerle, birkaç dakika içinde mükemmel görüntüye ulaşmak mümkün.

 İşte 1 dakikalık mükemmel makyajın sırları!

* Kaşlarınızdaki boşlukları doldurduğunuzda, rengini hafifçe koyulttuğunuzda kendinizi daha mutlu hissediyorsanız, buna mutlaka zaman ayırmalısınız. Neyse ki şimdi anlatacağımız yöntem için ayırmanız gereken zaman çok kısa olacak. Toplamda bir dakika bile sürmeyecek şekilde, kaşınızda boşlukların ağırlıklı olduğu yerlere kaş kalemiyle küçük noktalar yapın. Daha sonra bir kaş maskarasıyla kaşlarınıza son şeklini verin; işte hazırsınız!

* Maskara makyaj çantalarının en mucizevi malzemelerinden biri, belki de en önemlisi. Ama acelemiz olduğu zamanlarda bize oyun oynayanların da en başında ne yazık ki... Evden çıkmak için saniyelerle yarıştığınız o anlarda, maskara nedense hep sağa sola bulaşır, kirpikleri yapıştırır, bir türlü istediğiniz gibi olmaz. İşte her saniyenin önemi olan o anlarda maskaranın yarattığı etkiyi yaratmak için maskara yerine kirpik kıvırıcılardan yardım alabilirsiniz.

* Allık, ruj, far... Hepsi için ayrı ayrı uğraşmaya vaktiniz mi yok? O halde çok amaçlı makyaj ürünleri imdadınıza yetişecek! Tek bir ürünle bir dakikadan az bir sürede hem yanaklarınıza renk verebilir, hem gözlerinize aydınlık katabilir, hem de dudaklarınızı nemlendirebilirsiniz.

* Bronz pudra, birçok amaç için kullanılabileceğinden makyaj çantanızın vazgeçilmezleri arasında olmalı! Elmacık kemikleri, burnun yan tarafları, gözler ve alın bölgesine gölge katmak için bronz pudra kullanabilirsiniz. Üstelik bu uygulama 1 dakikanızı bile almayacak!

* Stick formundaki kapatıcılar, gizlemek istediğiniz noktaları hızlı bir şekilde saklamanıza yardımcı olur. Koyu renk halkalarla ve kızarıklıklarla savaşan kapatıcıyı uygulamak için bir dakikadan az bir süre, kapatıcı ve parmaklarınız yeterli...
Absolutely love this look, smokey eye and nude lip is definitely the most classic and sophisticated
/pudra.com/

♥  Follow Me on Bloglovin 

1 yorum:

Gulsen dedi ki...

renkler müthiş !

.

.