15 Eylül 2014 Pazartesi

Doğduğunuz Aya Göre Karakteriniz

Artwork By Zarah Abraham
resimler/pinterest/
Ocak
 Hırslı ve ciddi kişilik. Çok eleştirir. İnsanı nasıl mutlu edeceğini bilir. Aşırı dikkatlidir, bünyesi kuvvetlidir. Romantiktir ama aşkını ifade etmekte zorlanır. Sosyal yönden zayıftır.

Petal by escume.deviantart.com on @deviantART
 Şubat
 Sessiz, utangaç ve ağırkanlıdır. Kesin olmayan işlerden hoşlanmaz. İnatçıdır, hayallerinin peşinden gider. Somut şeylere önem verir. Özgürlüğüne düşkündür, bazen saldırganlaşır. Kendine güveni pek yoktur.

February by escume.deviantart.com on @deviantART
Mart
 Çekici kişilik. Esrarengiz, cömert ve sempatik. Güvenilir, nezakete önem verir. İntikamcıdır. Utangaç ve tutucu. İyi bir gözlemcidir.

May+by+escume.deviantart.com+on+@deviantART
/escume.deviantart/
 Nisan
 Aktif ve enerji doludur. İnsanlari teselli etmeyi sever. Cesurdur. Maceraperesttir. Mantığını dinler, diplomatiktir Çabuk karar verip çabuk pişman olur, şefkatlidir.

March by escume.deviantart.com on @deviantART
 Mayıs
 Sert yapılıdır. Motivasyona ihtiyacı yoktur. Hayal kurmayı sever. İleri görüşlüdür. Anlayışlıdır. Sistematik calışır. Fiziksel güzelliğe önem verir.

July by escume
 Haziran
 Aynı anda birden fazla şey düşünür. Kararsızdır, komik ve eğlencelidir. Çok inatçıdır. Hassastır. Konuşkandır, kolay arkadaş edinir, kolay incinir. Nazik ve tatlı dillidir.

June by escume.deviantart.com on @deviantART
 Temmuz
 Başkalarının düşüncelerine aşırı önem verir. Arkadaş sıkıntısı çekmez. Sempatiktir. Aşırı gururludur. Anlaşılması güç biridir. Kolay öğrenir. Zor ikna olur.

Anna Dittmann, "Adorn"
 Ağustos
 Şakalaşmayı sever. Liderlik özellikleri vardır. Yol göstermeyi sever. Dikkatli ve tedbirlidir. Ruhbilimle ilgilenir. Korkusuzdur. Bağımsızlığına düşkündür.

Bloom by escume.deviantart.com on @deviantART
 Eylül
 İyi bir konuşmacıdır. İnsanların hatalarını yüzüne vurmayı sever. İlişkilerinde seçicidir. Sadık ve güvenilirdir. Spor ve seyahati sever. Hislerini kendine saklar.

Elsa by escume

 Ekim
 Herkesle sohbet etmeyi sever İlgi odağı olmak ister. Çabuk kırılıp çabuk toparlanır. Çalışkan, sosyal ve aktiftir. Arkadaşlarına çok önem verir. Gülmeyi sever.

Sea Dragon by Escume and Selenada
 Kasım
 Eğlenceli kişilik. İçten ve yardımseverdir. Derin duygularla sever Herkesi olduğu gibi kabul eder. Hataları affetmez. Çalışkan ve sorumluluk sahibi. İnsanları kolay etkiler.

December+by+escume.deviantart.com+on+@deviantART
 Aralık
 Azimli, sadık ve cömerttir. Sosyal yönü kuvvetlidir. Kızgınlığı uzun sürmez. Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik. Sevildiğini hissetmek ister. Sabırsızdır. Dostlarını kendinden fazla düşünür.
/mahmure.com/


Hiç yorum yok:

.

.