13 Ekim 2014 Pazartesi

Blake Lively'nin Kırdaki Baby Shower'i

 Amerikalı güzel yıldız Blake Lively ilk çocuğuna hamile.
Beş gün önce bebeği olacağını açıklayan yıldız yaşam tarzını yansıtan web sitesindeki yazıda ilk çocuğunu nasıl heyecanla beklediğini şöyle ifade ediyor :
 "O özel anda insanın aklına ilk önce ailesi geliyor. Ailenin yaratılmasında, aile kökenindeki kadınların ne kadar önemli ve kutsal olduğunu unutmamak lazım."
 Blake Lively ve Ryan Reynolds karnında büyüyen bebeğinin müjdesini  gün batımında çekilen yukarıda görülen mükemmel bir fotoğrafla açıklıyorlar.
 Aşağıdaki fotoğraflar ise onun zevkli giyim tarzı ile tamamlanmış, kırsalda yaptığı baby shower'inin muhteşem görüntüleri...Su kabakları, havuçlu kekler, ipe asılmış bebek giysileri ile adeta annelik temalı bir katalog gibi..
Çiçekli, çizgili, renkli elbiseleriyle Blake Lively ve hamile misafirleri country tarzı baby shower modasını başlatmış görünüyorlar...
Country tarzı düğün olur da bebeğe hoşgeldin partisi "baby shower" niye olmasın:) Ben sevdim, doğayla iç içe, rahat ve samimi, renkli, neşeli:)
Sevdik mi?
Blake Lively Baby Shower
Blake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby ShowerBlake Lively Baby Shower
/whowhatwear.com/blake-lively/
♥  Follow Me on Bloglovin 

Hiç yorum yok:

.

.