1 Nisan 2015 Çarşamba

Kadınların Erkeklerde Aradığı 5 Önemli Özellik


 1 – Yemek Yapmak
Awwww - look, he made us coffee. (Or is it tea? Seriously, that cup is tiny, I can barely see what's in it! XD)
Yemek yapabilen bir erkek bir kadın için çok şey ifade eder. Öncelikle bu, iyi beslenmek için her zaman kadının yemek yapmasına gerek kalmayacağı anlamına gelir. İkinci olarak, birlikte iyi vakit geçirebilmek amacıyla ikinize bir şeyler hazırlamak için zaman harcamaya istekli olduğunuz anlamına gelir.
2- Eğlenceli Olmak
Pretty Little Liars
 Eğer ‘esas kızı’ gerçekten heyecanlandırmak istiyorsanız, onunla ilgili duygularınıza hakim olamadığınızı söyleyin. Arayacağınızı söylediğinizden daha erken arayın, bazı yerlere beraber gitmeyi teklif edin, veya sadece onun etrafında olmaktan heyecan duyun. Sadece yapışkanlık ile hayranlık arasındaki ince çizgiyi unutmayın.
3- Düşünceli olmak
BEN DAHLHAUS by ESRA SAM
 Etkileyici olan bir erkeğin, kadının stresli bir gün geçirdiğini hatırlayıp, ona sorular sormayı hatırlaması veya sebepsiz yere ona en çok sevdiği şarap, şeker veya yiyeceklerden getirmesi, veya büyük bir toplantı öncesinde ona şans dilemek için telefon açmasını sağlayan ihtiyattır.
4 – Dürüstlük
don't know who the heck this is but i want him to be my husband. he is PERFECT. :)
Bazen büyük, erkeksi bir gösteri bir kadını etkilese de sahici olan bir erkek bir kadının ayaklarını yerden kesebilir. Tüm dünyaya nasıl olduğunu göstermeye istekli bir erkek, klişeler veya idealler bir yana, güvenli ve dürüsttür. Bu derece güvenilir bir erkek aynı zamanda eğlenceli de olabilir çünkü şaşkınlıklardan utanmaz ve kendisi ile dalga geçebilir. Sahici bir doğası olmak bir ilişkideki güvenin de işareti olabilir. Bir kadının önünde duygularını göstermek isteyen bir adam, ona kendisini ne kadar yakın hissettiğini söylüyordur aslında. Esasen, dürüst bir erkeği tanımaya ve hoşlanmaya çalışmak daha kolaydır.
 5 – Aile Değerleri
daddy & son. photography done by sunnydays photography -- awwhh

Kadınlar aynı zamanda çocukları seven erkeklerden etkilenirler. Bu, kadınların ölüp bittikleri annelik içgüdüleri ile mi yoksa sadece onlara çok şirin göründüğünden midir bilinmez. Ancak kesin olan bir şey vardır ki, çok az kadın buna karşı koyabilir.
/hurriyet/
fotoğraflar/pinterest/

Hiç yorum yok:

.

.