17 Aralık 2014 Çarşamba

Sienna Miller 'dan Beyaz Güzellik

Tüm beyaz Looking: Pazartesi akşamı, Sienna Amerikan Sniper galasında, bir dik elbise ve sandalet kafa-ayak beyaz son derece şık bir figürKlasik güzellik: 32 yaşındaki onun gözü kara astar tarafından vurgulanan ile Brigitte Bardot benziyordu ve onu tam dudakları boyalı pembe gül
Sienna Miller, emektar aktör Clint Eastwood'un yönettiği, başrollerini  Bradley Cooper'le paylaştığı "American Sniper"  filminin galasında çapraz saten omuz dekolteli, dizlerinin altında biten transparan beyaz dantel Balenciaga elbisesi ile büyülüyor.
32 yaşındaki yıldız gala gecesi için kesinlikle göz alıcı ve seksi bir elbise seçmiş.
Bridget Jones tarzı yüksek belli bir şort ve  yüksek topuklu beyaz bantlı sandaletler ile seksiliğini daha da vurgulamış, yıldız aksesuar olarak ise ışıltılı kolye ve küpeler seçmiş.
 Saç modeline gelince...Onun kısa kesik dalgalı sarı saç modeline bayıldımm!...
 Pudra rengi ruj sürdüğü dudaklarına, genç Brigitte Bardot görünümü veren dudak pozu ve de güzel mavi gözleriyle de yıldızın güzelliği göz kamaştırıyor.
Ekran ilişkisi: Bradley Cooper Chris Kyle, kimin becerileri Sienna karısını oynadı görev dört turları sırasında 150'den fazla teyit öldürür ile ona Irak'ta bir kahraman yapılan Navy SEAL keskin tetikçi olarak rol aldı
 /DailyMail/

Hiç yorum yok:

.

.