28 Mart 2015 Cumartesi

Trend Alarmı | 70'li Yıllar Her yerde


Bu kız dolap Hayır '70s yüksek belli süet etek olmadan gerçekten tamamlandı.  Alexa Chung sayesinde, aynı o sallanan tarzda etrafında sıçrayıp oynayan var şimdi bugün için söz konusu olabilir.

Cool Süet Eteği ile Alexa Chung

70'ler geri döndü ve dünyaca ünlü yıldızlar 70'li yıllar gibi giyinmeye başladılar bile...
Kerry Washington'un yumuşak dalgalı saçları, Alexa Chung'ın  ultra-şık süet eteği, ya da Rihanna'nın omuzlarındaki kürkü vb.
 Burada, 70'li yılları 2015'e taşıyan favori seçimler var.
 /Lauren Valentı/
Dışarı 70'lerde bir akşam için, daha fazla kumaş cephesinde fazla oldu.  Bir zemin süpürme siluet ve dalgalı kollu, Margot Robbie kesinlikle seksi bir derin dalma ile göz yenilemektedir.

Uzun Kollu Elbisesi ile Margot Robbie

70'lerin saç büyük, daha iyi için kötü şöhretli idi.  Onun doğal saç mükemmellik kadar-ve-out alay ile Solange kanalları özgür ruhlu dönemi.

Kabarık, kıvırcık saçla Solange Knowles 


Geri bizim anne gün, denim tüm ultra-yüksek yükselir ve çan dipleri hakkında oldu.  Bu sezon, bu ince fit fişekleri bir uzun bacaklı Karlie Kloss tarafından gösterildiği gibi toplam diriliş var oldu.

Yüksek belli, İspanyol paçalı bluejeanle Karlie Kloss


Allah bir tüy boa an korusun.  Biz sadece onlardan daha vardır umut olabilir.

Omuzunda kürküyle Rihanna

Bir günümüz Diana Ross gibi, Washington saçını bu omuz uzunlukta coif ile büyük bir ivme verdi.

Yumuşak dalgalarla Kerry Washington

Saç büyük ve hacimli değildi, o doğal sola ve biraz la Ali MacGraw à dalgalı oldu.  Haim Danielle kanalları onu uzun kahverengi saçlı ince dalgaların onu doğal güzelliği.

Uzun Dalgalı Saçlarıyla Danielle Haim

When Bianca Jagger borrowed from the boys in sleek suiting, it was an extraordinary statement. The androgynous look may be more common today, but Jenny Lewis makes it a groovy fashion moment nonetheless.

Kruvaze takımıyla Jenny Lewis

A look that's not for the faint of heart, the midriff-baring bra top is made to be paired with high-waisted trousers, as displayed by these foxy ladies.

Zendaya'nın bağcıklı sütyeni

A staple of the disco scene, a breezy jumpsuit is just as easy and sexy as it was in the '70s. Oh, but word to the wise: Going to the bathroom is a little more complicated than usual.

Jessie J'nin derin dekolteli tulumu

/marieclaire/


Hiç yorum yok:

.

.