1 Mayıs 2015 Cuma

Ayakları Bahar Sandaletlerine Hazırlamanın 9 Basit Yolu


Şimdilerde  artık güneşli günler tutarlı olmaya başlıyor ve bu sıcak havalarda ayaklarımızı kış modundan çıkarıp bahar sandaletlerine hazırlamak lazım!...
 Şiddetli soğuklarda yün çorap ve çizmelerin içinde hapis kalan ayaklar için harekete geçmenin tam zamanı.
Böylesi bir yardım için,  NYC pedikür gurusu Jin Soon Choi'nin ayakları muhteşem, tırnakları mükemmel  gösteren 9 uzman ipucundan yararlanabilirsiniz.
  1. Elektronik nasır sökücü aletler için paraya acımayın.
     Nasırların ve topukların ölü derisini temizlemek için elektronik aletler kullanın. Parlak ve mükemmel bir sonuç için bu tarz cihazlardan mutlaka yararlanın
  2.  Başka bir seçenek.
     Ölü deriyi yok etmeye yardımcı olabilecek bir nasır kaldırma jeli ya da doğal bir krem kullanabilirsiniz. Ya da bu aşamada "listerin" gibi ağız çalkalama suyu ile ovun.
  3. . Bir ponza taşı ile topukları  pürüzsüzleştirin.
    Günlük duş sonunda nemli ayakları ponza taşı ile ovarak düzgünleştirin.
  4. Kuruyan ve pul pul olan bölgelere peeling eldiveni (kese) kullanın.
    Ayak bilekleri ve topuk çevresi nazik alanlardır. Bu alanlar için bir soyucu ajan ile peeling eldiveni kullanın. Ve tabii ki, hemen sonra bu bölgeleri nemlendirin.
  5. İki kelime:. Spa (etkili) Çorap
    "Gerçekten derin nemlendirici etki yaratan  eski moda bu yöntem iyi çalışır,"  " Ayaklarınıza bolca krem uygulayın, ve  gece uyurken pamuklu çorap giyin " (Eller içinde aynı yöntemi uygulayın.)
  6. Ecza dolabındaki malzemelerle ayak tırnaklarınızı beyazlatın.
    Özellikle, diş macunu, diş beyazlatma şeritleri ve hidrojen peroksit tırnaklardaki lekeler için birebirdir. Bu maddelerden birini tırnaklarınız üstünde 3-5 dakika bekletin ve bir diş fırçası ya da tırnak fırçası ile fırçaladıktan sonra suyla durulayın.
  7. Çatlamış topukları? Profesyonellere bırakın.
    Choi  topukların  hızla tedavisi için parafin tedavisi öneriyor. Evde seçenekler vardır mutlaka ama salona gitmek muhtemelen daha iyi sonuç verir.
  8. Tedavi  bantı kullanmayın.
    Ayaklardaki yaralar için" Antiseptik ve temiz çorap yardımı ile nefes almalarına  izin  verin ve mümkün olduğunca ayakkabılarınızı havalandırın.
  9.  Şık ve çarpıcı sandaletlerle ayak güzelliğinizi tamamlayın.Şimdi cilt ve tırnaklarınız bahar için hazırlar. Artık şık detaylara dikkat etmeye sıra geldi... Sandalet ya da yazlık ayakkabıların özellikle 2015 bahar koleksiyonunun herhangi birinden şöyle renkli bir seçim yapabilirsiniz. /elle/Victoria Dawson Hoff/çeviri by malla/

Hiç yorum yok:

.

.