27 Temmuz 2015 Pazartesi

DIY Dekorasyon | Her Odada Sahil Evi Dekorasyonu Nasıl Yaratılır?

Coastal interiors ideas 1

Şık bir sahil evi projesi dahilinde, evinizi bu güzel ve yazlık fikirlerle  rahatlatıcı ve mutluluk verici bir yaz evi görünümüne dönüştürebilirsiniz.
 Mavi ve beyazın göz alıcı etkisi yanında, kırmızımsı ve mercan pembesi renkler ve desenler deniz ve kum tonlarını çağrıştırır.

coastal interiors ideas in the living room
Photo: Nassima Rothacker Styling: Ben Kendrick and Alaina Binks

Oturma Odası

Ağartılmış yer kaplamalarının verdiği serinlik duygusuyla, deniz mavisi ve kırmızı çizgili yastıklar, çizgili koltuk örtüleri ile mükemmel bir uyum yaratılır.


coastal interiors ideas for the dining tablecoastal interiors ideas for the hallway

Yemek Masası
 Doğal ahşap, canlı mavi ve kırmızı çizgili baskılı dokuma parçaları, renkli cam bardaklar ve mavi-beyaz tabaklar mutlaka olmalı.

Koridor
Mavi-beyaz boyalı kürekler ve balık ağları gibi birkaç klasik sahil aksesuarı ile şık bir giriş oluşturabilirsiniz.

coastal interiors ideas for the dining room

Yemek Odası
Soluk renklerle boyanmış mobilyalarla bu stil mükemmel yakalanır. Ancak bu tür taze ve ilginç düzeni korumak için, dekorasyona  burada kullanılan fabrikasyon tabure gibi birkaç farklı unsurda katmak gerek.

coastal interiors ideas bedroomcoastal interiors ideas bathroom

Yatak Odası
Ahşap kıyı evlerinin tarzını çağrıştıran, düz beyaz duvarlarla yatak odasına ferahlık katabilirsiniz. Parlak renklerle, serinlik yaratan tonların rahatlatıcı oluşunu gözardı etmeden, onlar için uygun alanlar açın.

Banyo
Banyo duvarına dayanmış resimler odada bir anlık denizi hissettirir. Çizgili havlular, botanik baskılar ve metalik aksesuarlarla birlikte mükemmel bir görünüm yaratabilirsiniz.

coastal interiors ideas for the poolside

Havuzbaşı
Açık renkli çizgili kumaşlar ve çekici tasarımlar bozulmadan bütün yaz boyunca dışarıda bırakılabilir. Çeşitli genişlikte ve renklerde sandalyeleri, şezlongları ve tabureleri çizgili minderlerle kullanın.

Hiç yorum yok:

.

.