1 Ekim 2015 Perşembe

Sophia Loren Ruju ve 3 Adımda Göz Makyajı

 Eskimeyen güzellik...
 Modası geçmeyen bir diva...
 Beyazperdenin İtalyan Tanrıçası Sophia Loren, Dolce & Gabbana için kamera karşısında.
 İtalyan aktris, dünyaca ünlü markanın vişne rengi rujlarının yüzü oldu.
 İsmini, güzel yıldızdan alan Sophia Loren N°1, 37 dolardan satışa çıkıyor.
 64 yıllık sinema kariyerinde çok özel bir isim olmayı başaran 81 yaşındaki Loren, 40 saniye süren  reklam filmiyle markanın İtalyan ruhunu tüm güzelliğiyle gözler önüne seriyor.

Sophia Loren, Dolce & Gabbana reklamında

 Altın rengi tüp içinde sunulan ruj Domenico ve Stefano ile işbirliği içinde 81 yaşındaki Loren'in  dudaklarının doğal rengini geliştirmek için tasarlanmış gibi...
 No 1 yarı mat, koyu kiraz renk tonu "onun" kırmızı dudaklarıyla adeta özdeşleşmiş ve Sophia Loren  kadar hayal ötesi...
 Loren'ın karamel rengi cildinde hafif morumsu görünüyor olsa da, buğday tenlilerde koyu pembe  durabilir.
  Siyah elbise gibi retro bouffant giyinmekte şart değil... Ben bu renk bir ruju bir tişort, kot pantolon  ve dağınık yarım topuz ile kullanabilirim yazın.
 Diğer bir deyişle, bu sonbaharda parlak kırmızı rujla tamamlanacak bir çok alternatif var.
 ne olursa olsun,  Loren imzası ile süslenmiş olan parlak altın tüplü ruja sahip olmak bile güzel...
Sophia Loren, Dolce & Gabbana reklamında
 81. yaşında olan yıldız oyuncu Sophia Loren, iri gözlerine uyguladığı kedi gözü makyajıyla  eskimeyen bir moda ikonu.
 İtalyan yıldızın vazgeçemediği, şu sıralarda tekrar moda olan kedi gözü akımı, bir anda tüm havayı  değiştirebilecek bir güce sahip. Sophia Loren'in hafızalardan silinmeyen kedi gözlerini elde etmek  sandığınızdan daha kolay!

 Bu ikonik makyajı 3 adımda öğrenebilirsiniz:

 Birinci adım:
 Öncelikle, eyelinerın daha kalıcı olması ve göz kapaklarına daha rahat sürülebilmesi için, göz  kapaklarına bir kat primer uygulayın.

 İkinci adım:
 Kalem formundaki ince uçlu eyelinerler rahat bir uygulama sağlayacaktır. Öncelikle kuyruğu  çizmelisiniz. Kuyruğun başlayacağı nokta, alt kirpiklerinin bitiş noktası olmalı. Kuyruğu yukarı  doğru uzattıktan sonra, eyelineri çok ince bir çizgi halinde alt kirpik diplerine çekin. Maksimum  inceliği elde etmek için, kalem formundaki eyelinerı dik açıyla tutmalısınız. Bu sayede fırçanın en  ince kısmıyla uygulama yapabilirsiniz. Veya dilerseniz, eyelineri kirpik diplerine noktalar halinde  uygulayarak, sonrasında bu noktaları birleştirebilirsiniz. Artık üst kısma geçebilirsiniz.
 Aşağıya doğru  bakıp kaşlarınızı hafifçe kaldırarak, eyelineri göz pınarlarına en yakın noktadan  çekmeye başlayın.  Çizgiyi, önceden çekmiş olduğunuz kuyrukla birleştirin. Çekmiş olduğunuz  çizgiye, ortaya doğru kalınlaşacak bir kat daha ekleyin.

 Üçüncü adım:
 Sophia'nın kedi gözlerini elde etmiş olmalısınız! Çekici bakışlarını tamamlamak için kirpiklerini  kıvırarak, bol miktarda maskara uygulayın ve göz kamaştırmaya hazır olun!

/makyaj.com/cosmopolitan/marie claire/

Hiç yorum yok:

.

.