17 Kasım 2015 Salı

Çocuklar İçin Masal Blogu Yaptım :)

İlk Masal

17. Kas, 2015
Bir varmış, bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur saman içinde sokaklarda yaşayan sarı beyaz bir kedi varmış. Sokakta yaşadığı için tüyleri çok kirlenirmiş. Ama kediler kirli gezmeyi hiç sevmedikleri için sarı renkli Popik kedi de tüylerini zımpara gibi tırtıklı minik pembe diliyle hep temizlermiş. Ne yazık ki Popik kedi sadece kulağını hiç kaşıyamazmış :( Çünkü minik dili kulağına kadar uzanamadığı için bunu hiç başaramazmış. Bu duruma biraz sinirlenip kaşlarını çatsa da, kızgınlığı çabuk geçermiş. Popik çok akıllı bir kediymiş, kulağı kaşınınca doğru yaşadığı sokağın karşısındaki parka giderek yemyeşil çimenlerin üzerinde ... devamı:
Çocuklar için masal uydurmayı çok severim, yatağın içinde kitap okumak biraz zor geldiği için de uydurmak daha kolay ve zevkli gelir. Bakalım beğenecek misiniz?

2 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Çocuklara masal, ne harika bir düşünce. Çok da hoş olmuş ama devamına ulaşamadım. ''Devam''yazısını tıklayınca açılan sayfayı da beğendim ama masalın devamını göremedim. Ben mi beceremedim? Sevgiler, selamlar..

Malla dedi ki...

Öncelikle çok teşekkürler, birden aklıma geliverdi yaptım. Sadece bir mini masal var, vakit buldukça yeni masallar ekleyeceğim:)

.

.