28 Nisan 2016 Perşembe

Kedisever Kadınlar

Elizabeth Taylor she was in National Velvet. I LOVE that movie! It is also 1 of my favorite horse movies!:
Elizabeth Taylor
Kedisever kadınlar....
 Kedili kadınlar bir başka seviyor kedilerini. Öyle içten, öyle dolu dolu seviyor ki, kıskanıyorsun. Bazen sevgilisinden, bazen en yakın arkadaşından çok seviyor kedisini.
 Üstelik bir kadın bir kez kedi sevgisini tattı mı yolundan da dönemiyor. Ve eğer karşısındaki kişi kedi sevmiyorsa irkiliyor sanki. “Bir insan nasıl olur da kedi sevmez” onu anlayamıyor. Hatta git gide kedi sevmeyen insanlara mesafe koyuyor bazısı. O kadar ki aşkından ölse de kedi sevmeyen adamı hayatına sokmuyor bile.
Ya da eve kediden korkan veya çekinen bir misafir geldiğinde, kedisini bir odaya kilitlemekten nefret ediyor. Hatta bazen o misafiri bir daha evine çağırmıyor. Nedenini sorduğunda da “Ben senin evine geldiğimde çocuğunu odaya kilitlemeni istiyor muyum” diyor. Çünkü evet kedisini çocuğu gibi seviyor. Kendi doğurmuş, kendinden bir parçaymış gibi... Kısacası kedili kadın sevmeyi biliyor. Hem de dibine kadar sevmeyi…
Bazen de kedisinin arkadaşlığını başkalarına tercih ediyor kedili kadın. Ama hiçbir zaman yalnız kalmıyor. Evde kedisi varsa kendini hiçbir zaman yalnız da hissetmiyor. Çünkü kedisi onu asla yalnız bırakmıyor.
Kadın da o yüzden ev arkadaşı gibi davranıyor kedisine…
Marilyn Monroe:
Marilyn Monreo
Kedili kadın, güçlü kadın. Kedili kadın vicdanlı, sevgi ve ilgi dolu kadın.
 Huzurlu bir kadın, kedili kadın. Çünkü negatif enerjisini, iş stresini veya mutsuzluğunu kedisiyle nötrleyebilen bir kadın o...
Halloween Special: Famous Black Cats and their Owners, http://www.anothermag.com/gallery/3147/halloween-special-famous-black-cats-and-their-owners/1:
Brigitte Bardot
 Kısacası kedili kadın başka bir tür kardeşim. Saygı duyulması gereken bir tür hem de. Çünkü Mina Urgan’ın dediği gibi kedi sevebilmek için belirli bir kültür düzeyi ve duyarlılık gerekiyor.

Kedi seven kadınlar genellikle kültürlü, ince, sanat meraklısı insanlar oluyor. O yüzden bir daha kedili bir kadın gördüğünüzde abuk sabuk bir yorum yapmadan önce bunları bir düşünün ve siz de kedili kadınlara saygı duymayı öğrenin…
/alıntı/

1 yorum:

Aylin dedi ki...

Yapmayın :-) Herşeyin ölçüsüzü hastalıklıdır.

.

.