27 Kasım 2015 Cuma

Yeni Trend | Couleurs by Qnet 2016 Ruj Renkleri


 fotoğraf 1.JPG görüntüleniyorfotoğraf 1.JPG görüntüleniyor  Üstünde çocukların resmettiği, renkli bir penguen olan çok şeker bir makyaj çantası veee  içi ruj dolu ... 
Böyle sürpriz bir hediye alırsanız ne yaparsınız? Sizi bilmem ama, ben önce şaşkınlıktan, sonra sevinçten deliye döndüm.
Çok teşekkürler Couleurs by QNET :))
Sade ve şık tasarımları, Gece Avcısı, Mor Devrim ve Marsala Kırmızısı adını verdikleri rujlarının renkleri ve sürmesi çok güzel....
Kullanmaya başladım bile...

“Bir çocuk değişir, Türkiye değişir” sloganıyla yola çıkan TEGV (Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı) ile yolları kesişen QNET, “Çocuklar için ne yapabilirim sorusunu sorup, bu amaç doğrultusunda QNET dünyanın dört bir yanında sadece sosyal sorumluluk projesi olarak bakmadan, kaderini yaşayarak sosyal olaylara duyarlılık gösterirken, özellikle çocuklarla ilgili vakıflarla da uzun süreli iş birlikleri yapıyor. Bu amaçla Türk Eğitim Vakfı çocuklarının yaptığı resimlerden tasarlanmış makyaj çantası olmazsa olmazım oldu.
 Çocukların ellerine sağlık:) 
Bu şirin makyaj çantasının içinden çıkan Gece Avcısı ruj  doğal görünümüyle kış makyajında, ipeksi formülü ve gün boyu kalıcılık özelliği ile dudaklarınızın ihtiyacı olduğu nemi sağlıyor.

Mor Devrim ruj hafif şarap tonundaki, ince dokunuşlu yapısı ve kalıcı özelliği ile 2016 kış makyaj modasını yakalamanıza yardımcı oluyor.

Qnet'in Marsala Kırmızısı ruju ise rengiyle her daim vazgeçilmeyen bir ruj trendi olarak etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen Couleurs by Qnet, " Animal Testing Declaration" belgesini taşıyor.
Uygun fiyatları, internetten alışveriş olanağı ile www.qnet.com.tr adresinden hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

1 yorum:

Yemek tarifleri dedi ki...

başarılar canım harika görünüyor

.

.