10 Aralık 2015 Perşembe

Teorem Ayakkabı Fuel İle Çıktığı Yolda, Drexel İle Daha İyiye Adım Atmayı Hedefliyor

1999 yılında İstanbul – İkitelli İstoç'ta faaliyetlerine başlayan Teorem Ayakkabı Giyim Sanayi, yenilikçi vizyonu ve müşteri odaklı yaklaşımı ile sektörde konumlanmıştır. Markanın ithal ettiği ve yerli üretim ayakkabıları arasında yürüyüş ayakkabıları ile spor ve günlük tarzınızı oluşturacak ürünler yer almaktadır.


 Teorem Ayakkabı, kuruluşundan bu yana yüzlerce satış noktasındaki bayi ağının yanı sıra, Almanya, İngiltere, Irak, Dubai ve İran vitrinlerinde ürünlerini  tüketiciler ile buluşturmaktadır. Hedeflerindeki dünya pazarlarına en son Amerika'yı da ekleyen Teorem Ayakkabı yerli bir marka olarak uluslararası fuarlar aracılığı ile ayakkabı sektörünün gelişimi için çalışmaktadır.

 Türkiye’nin önde gelen yerli ve Uzak Doğu ithal ayakkabı üretimini de bünyesinde bulunduran Teorem Ayakkabı; yüksek kalite, uygun fiyat dengesi ve günlük yaşamın her alanında kullanabilir olan ürünleri ile ön plana çıkmaktadır. Markanın ürün yelpazesinde Fuel marka spor ve yerli deri günlük (casual) ayakkabılar ile dünya pazarına açıldıkları * "know how"ın ışığında ortaya çıkan Drexel markalı ürünler yer almaktadır.



 Teorem Ayakkabı'nın 2016 yaz koleksiyonunda ise deri ve spor ayakkabının yanı sıra doğal boyama tekniği ile renklendirilmiş yeni trend keten kadın-erkek ayakkabı modelleri de bulunmaktadır. Denizin mavisi, ağacın yeşili, toprağın kahverengisi, güneşin turuncusu konsepti ile özenle üretilen koleksiyon uluslararası ve yerli vitrinlerinde alıcılarını beklemektedir.

 Teorem Ayakkabı’nın en çok tercih edilen ithal ayakkabı modelleri arasında yer alan   Drexel marka ayakkabıları özel laboratuarlarda Fitalat ve Azo testinden geçirilerek kontrolleri yapılmaktadır. Her modelin tüm renklerinden bir çift ayakkabı bu testlere tabi tutulduktan sonra gönül rahatlığı ile tüketiciye ulaştırılmaktadır.



Kalite ve sağlıkta dünya standartlarında olan, günlük tarzınıza rahatlık ve şıklık katan Teorem Ayakkabı yerli, hakiki, doğal deriden oluşan yürüyüş ayakkabıları ile yurt dışından ithal edilen spor ve günlük ayakkabıların tüm rahatlığı ile güzelliğini kombinlerinize taşımaktadır.

 Spor ve rahat giyimden vazgeçemeyen kadınlarla, erkeklerin günlük (casual) kombinleri için üretilen ve ithal edilen Fuel ve Drexel marka ayakkabılar göz alıcı renkleriyle oluşan modern tasarımlarını, tüm kombinlerinizle buluşturarak tarzınızı ön plana çıkarırken daha iyiye adım atabilirsiniz.

 * Know-how, tam Türkçe karşılığı olmasa da "bir şeyi yapabilme bilgisi" olarak ifade edilebilen terim.
/reklam içeriği /bymalla/

Hiç yorum yok:

.

.