15 Ağustos 2016 Pazartesi

Plajda Çarçabuk Bikini & Mayo Nasıl Değiştirilir ?

We teamed up with London-based fabric powerhouse Liberty Art Fabrics and incorporated their most playful and fresh prints into our collection. The Liberty Love:
Plajda soyunma kabinine gitmeden mayo veya bikini değiştirmenin kolay yolunu öğrenmek ister misiniz?
Laf aramızda ben bunu yanımdaki arkadaşlarıma bile çaktırmadan yapabiliyorum. Nasıl mı?
Instant Download - Digital Collage Sheet - Pinup Girls from the 50's - 1 inch…:

PLAJDA BİKİNİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR ?
Islak bikini sütyenin üstüne kuru bikiniyi tamamen giyip, arkadaki agrafını sabitleyin. Sonra alttaki ıslak bikininin önce arkadaki agrafını açın ve sağ askısını, sonra sol askısını indirin bikiniyi yandan çekip çıkarın. Bu kadar basit. Aynı işlemi bikininin alt kısmında da tekrarlayın . Yani ıslak bikininin üstüne kuru bikiniyi giyip el çabukluğu ile alttakini çıkarın.
 Alt bikini değiştirmede kazaya sebep olmamak için bu işi oturarak plaj elbisenizi giyerek ya da havluya sarınarak yapın.
Cute one piece swimsuit: Some people say that loneliness is shameful, but fashion is a means of resistance alone, this is fashion realm WWW.SUNAAI.COM:


PLAJDA MAYO NASIL DEĞİŞTİRİLİR ?
Mayo değiştirmek çok zor gibi görünse de o da kolay. Ama plaj elbisesi şart bunda ya da lastikli askısız bir elbise.
Elbiseyi giyin oturduğunuz yerde mayoyu sıyırın , çaktırmadan kuru mayonuzu giyin. Göğüs kısmı lastikli askısız elbiseniz varsa bu şekilde ayakta da değiştirebilirsiniz.

Kolay Gelsin !
fotoğraflar/pinterest/

2 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

eskiden köyde (karadenizde) denize nerdeyse giysi ile girerdik bizde mayo bikini kültürü yoktu, şort tişört tayt annelerimiz etek bile giyerdi.. ama üst baş değiştirme işini deniz kenarında yapardık dediğin gibi lastikli bir etek boynumuza geçirip içerden soyunur giyinirdik şimdi ünlüleri yakın markaja alıyorlar bikini değiştirirken çok gülüyorum yahu nedir bu nedir ünlülük bu kadar basit mi neyseee diyelim :)

sevgiler ♥

Malla dedi ki...

Doğru haklısınız Nilgün hanımcım:)

.

.