10 Ekim 2017 Salı

Gelinliğinizi Burcunuza Göre Seçebilirsiniz

Burçlara Göre Gelinlik Modelleri!
     

Doğru! Burcunuza göre gelinlik modeli seçebilirsiniz... Gerçekten bu burç işini abartmıyoruz. Burçlara meraklı olan herkes bilir ki hepimiz farklı karakterler olsak bile ortak noktalarımız var ve astrologlar hangi burca hangi tarz gelinlik yakışır araştırıp, soruşturmuşlar.

Reem Acra; ''Evlenecek olan gelin adaylarına her zaman kim olduklarını, insanlara olan mesajlarını sorarak gelinlik tasarlarım!''


Tasarımcı Reem Acra bu soruları sormakla haklı! Hayallerini kurduğunuz o muhteşem an geldiğinde, gelinliğiniz sizi ve nasıl bir eş olacağınızı yansıtmalı... Yansıtmaktan çok görenlere anlatmalı!

Koç burcu için gelinlik modeli


Fiziksel olarak oldukça çekici özelliklere sahip olan Koç burcu kadınları, genel olarak zayıf ve ince bir bedene sahiptirler. Oldukça akıllı olan Koç burcu kadınları entelektüel ve son derece kültürlüdür. İşte tüm bu özelliklere sahip olan cesur Koçlar düğünlerinde de marjinal yaklaşımlar içine girmek isterler. Kendinden oldukça emin olan Koç kadınları klasik gelinliklerin aksine beyaz, rahat ve şık pantolonlar, tulumlar tercih edebilirler.

Koç burcu kadınları ani kararlarla evlenebilirler ve gelinlik seçmeye vakitleri bile olmayabilir.



Koç burcu kadınları gelinlik tercihlerinde de özgürlükçü düşünürler.



Boğa burcu kadınları için gelinlik modeli


Herkesin dikkatini üzerinde toplayacak çarpıcı bir güzelliğe sahip Boğa burcu kadınları, geniş omuzlara sahiptirler ve genellikle omuzlarında gamze bulunur. Giyim konusunda oldukça iddialı olan Boğa kadınları zarafet sahibidirler.
Bir Boğa burcu kadını evlenirken, gelinlik olarak düşük omuzlu modeller tercih ederek dikkat çeken omuzlarını yüz görümlüğü olarak sunabilirler.

Boğa burcu kadınları zarif gelinlik modelleri tercih ederler.



İkizler burcu kadınları için gelinlik modelleri


İkizler burcu kadını oldukça çekici bir vücuda sahiptir. Genel olarak boyları uzundur. Bedenleri biçimlidir. Bacakları ve kolları özellikle uzundur. İkizler burcu kadınları gelinlik modeli olarak mini tercih edebilirler.

İkizler burcu kadınları cesur ve çekicidir.



Yengeç burcu kadınları için gelinlik modelleri


Yengeç burcu kadınları giyim konusunda oldukça iyidir. Giyim tarzları kendilerine özgüdür. Modayı takip etmez, kendi modalarını kendileri yaratırlar. Ama gelin olacakları zaman kendilerinden beklenen aykırı gelinlik modelini değil, klasik modelleri seçerek herkesi kendilerine hayran bırakırlar. Balık model elbiseler tam da onlara göredir.

Saçları gür olan Yengeç burcu kadınları balık model gelinlikleriyle saçlarını mutlaka topuz yapmalılar.



Aslan burcu kadını için gelinlik modelleri


Genellikle modayı takip eden Aslan burcu kadınları ne giyerlerse giysinler dikkat çekerler. Düğün günlerinde sade ama şık gelinlik modelleri tercih ederlerse görenleri kendilerine hayran bırakabilirler. Bir prenses edasıyla 'evet' derken üzerlerinde yalnızca pelerinleri eksik olacaktır.

Aslan burcu kadınları gelinlik seçerken pelerinli modeller seçmeli, prenseslikleri taçlanmalı!



Başak burcu kadınlar için gelinlik modelleri


Başak burcu kadınları hoş ve etkileyici bir görünüme sahiptirler. Yürüyüş stilleri de karakteristiktir. Hatta yürüyüşleri ile insanları duraklatabilirler. Bu nedenle Başak burcu kadınları dar ve düz gelinlik modelleri seçerek daha fazla beğeni alabilirler.

Başak burcu kadınlar gelinliğin içinde zerafetle yürür



Terazi burcu kadınları için gelinlik modelleri


Giyim konusunda oldukça iyi seçimler yapan ve modayı takip eden Terazi burcu kadınları detaylara önem verirler. Bu yüzden gelinlikleri de ince ve dikkat çekici detaylarla dolu olabilir.

Terazi burcu kadını ne tarz bir gelinlik seçerse seçsin mutlaka göz alıcı bir detayı olacaktır.



Akrep burcu kadınları için gelinlik modelleri


Akrep burcu kadınının tam bir dişi olduğunu ve bunun da fiziksel özelliklerine yansıdığını söylemek gerekir. Kendisi de bunun farkında olduğu için gelinlik tercihlerinde seksi ve can alıcı detaylara ağırlık verir.

Akrep burcu kadının gelinliğinde en az bir adet derin dekolte bulunur.



Yay burcu kadınlarının gelinlik modelleri


Giyim konusunda her zaman rahat olmayı tercih eden ve genelde spor kıyafetler seçen Yay burcu kadınları düğünlerinde yine rahat olmayı tercih edeceklerdir ama mutlaka dikkat çekici bir detay kullanırlar.

Yay burcu kadınları hem rahat hem şık gelinlik modelleri tercih ederler.



Oğlak burcu kadınları gelinlik modelleri


Yüz hatlarının güzel ve yerli yerinde olması en önemli fiziksel özellikleri arasında olan Oğlak kadınları sade gelinlik modelleri tercih ederler. Saçları ve makyajlarıyla ön plana çıkarlar.

Sanatkar ruhlu Oğlak burcu kadınları alışılmışın dışında ama sade olan gelinlik modelleriyle göz kamaştırırlar.



Kova burcu kadınları gelinlik modelleri


Genellikle kendilerine özgü stilleri olan ve modayı pek sık takip etmeyen Kova burcu kadınları gelinlik modellerini yine kendilerine özgü olarak seçerler.

Kova burcu kadınları gelinliklerinden çok düğün organizasyonu için zaman harcarlar.



Balık burcu kadını gelinlik modelleri


Retro kıyafetlere düşkün olan Balık burcu kadınları gelinliklerinde de retro modeller tercih ederler.

Balık burcu kadınlar 2- el kıyafetçilerden gelinlik modellerine bakarak en iyisini bulur ve kendilerine yakıştırırlar.

.

.