18 Kasım 2018 Pazar

DIY Güzellik Pembe Dudaklar | Ev Yapımı Ballı Lipstick

101 tatlı yüz piercing #tattooforman #tattooforwomen #tattoofrauen #tattoohandgelenk #TattooIdeen # dövme erkekler #tattoozeichnungen vougue #PiercingIdeen # dövme # bilek dövme fikirleri dövme # Erkekler # Dövme Erkek # dövme çizimlerdeki kızlar içindir
Your lips Will Look Naturally Pink
Ölü cilt hücrelerinden arındıracak ve şimdiye kadar sahip olduğunuz en yumuşak, en öpülesi dudakları ortaya çıkaracak süper basit ev yapımı bir - DIY - balla ovma tarifi!
ae017ff27b867b2d3235431b1f712c19.jpg (564×1692)
Ruj, makyajınızın olmazsa olmazıdır. Piyasada çok çeşitli rujlar var. Ancak bu rujlar dudaklarınızın hassas tabakasına zarar verebilecek kozmetik malzemelerden oluşur. Düzenli ruj kullanımı dudağınızın orijinal dokusuna zarar verebilir ve daha koyu hale getirebilir. Birçok kadın kozmetik rujun aşırı kullanımı nedeniyle dudaklarının doğal pembe rengini kaybetti.

Adım 1 -
 Önce bir fırçalama uygulayarak dudaklarınızdan koyu renkli tabakayı kaldırmak gerekiyor. Bu fırçalama 1 çay kaşığı hindistancevizi yağını bir kasede 1 yemek kaşığı( tsp) deniz tuzu ile karıştırmak suretiyle yapılabilir. Karışım, bir pamuklu çubuk kullanılarak dudakların üzerine sürülebilir. Parmaklarınızla nazikçe dudaklarınızın üzerinde dairesel hareketlerle yaklaşık bir dakika kadar masaj yapın. Bir süre sonra, dudaklarınızın daha pürüzsüz ve yumuşak hissettiğinizi göreceksiniz. Dudakları durulamak ve kurulamak için temiz bir bez kullanın.

Adım 2 -
 Ev yapımı bu dudak balsamını günde 3-4 kez kullanın. Bir kaşıkla 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 çorba kaşığı hindistancevizi yağı ve ¾ çay kaşığı balı karıştırın. Bu karışım ayrıca kapaklı bir kavanozda da saklanabilir. Gün boyunca, dudaklarınızı gerekli nemlendirme ihtiyacı hissettiğinizde bu dudak balsamını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Adım 3 -
 Geceleyin dudak balsamınıza bir E vitamini kapsülü ekleyerek dudaklarınızın üzerine uygulayın.

b86d5ee633a567a980391615d43a59f9.jpg (340×270)
/pinterest.com/

Hiç yorum yok:

.

.