17 Nisan 2009 Cuma

SADE' DE GÜZELLER..!


Gösteri dünyasının ünlü güzelleri genellikle en bakımlı halleriyle objektif karşısına çıkmayı tercih ederler. Bir kaç istisna dışında. Zaten onların doğal halleriyle görüntülenmesi de hep haber olur. Bu kez yine öyle oldu. Birbirinden güzel 3 kadın yıldız, Eva Herzigova, Monica Bellucci ve Sophie Marceau makyajsız olarak en doğal halleriyle görüntülendi. Elbette bu da haber oldu. Ama bunun sebebi onların makyajsız halleriyle "yakalanması" değil, bilerek ve isteyerek üstelik de bir dergi kapağı için objektif karşısına geçmesi oldu.

36 yaşındaki Eva Herzigova, 42 yaşındaki Sophie Marceau ve 44 yaşındaki Monica Bellucci, Elle dergisinin Fransa'da yayınlanan sayısı için her zamankinin tersine bu kez doğal halleriyle poz verdiler. Ünlü yıldızlar derginin 'Makyajsız Yıldızlar' adlı bu özel sayısı için objektif karşısına geçerken son derece sade giysiler giymeyi de tercih ettiler.

2 yorum:

kardelen dedi ki...

en son resimdeki biraz yaşlı çıkmış ama diğer aktrisler normal yaşamlarındada çok güzellermiş demekki sade güzellikte oluyormuş...

Asortik Krep dedi ki...

Makyaj yapmıyorum diye sadece ten rengi fondatönü suratına boca edip çıkanlara da makyajsız diyebilirmiyiz..? :) Ruj yok ama başka her şey yerli yerinde.. :)

.

.